Rks Channel....!

About 20 results out of 71070 (0.23 seconds)
    

Channel Title : RKS channel

Views : 51593

Likes : 432

DisLikes : 27

Published Date : 2018-12-02T11:55:06.000Z

Lagu Gedruk Rampak Buto Versi Jathilan - RKS CREW sigro sigro nayoko hangayahi karya pakarya ning projo gumregut sengkut ancut tali wondomanunggaling sedyo dampyak dampyak tinon asri swarane gumuruh samyo rebut ngaso ngestu podo rawuhnyo sang noto sajuru juru ngayahi karyo
    

Channel Title : rks channel

Views : 304

Likes : 23

DisLikes : 0

Published Date : 2018-11-29T05:39:00.000Z

Ninu kori full video song /rks channel
    

Channel Title : RKS channel

Views : 12069

Likes : 97

DisLikes : 3

Published Date : 2018-09-23T08:45:47.000Z

Lirik Lagu Ojo Nguber Welase Versi Jathilan - RKS CHANNEL sing usah riko katik ngaling-ngaling maning alasan ngalor ngidul mung digawe-gawe isun weruh dewek riko suloyo isun weruh dewek dung riko mageh demen larene sing usah riko katik ngaling-ngaling maning alasan ngalor ngidul mung digawe-gawe isun weruh dewek riko suloyo isun weruh dewek dung riko mageh demen larene dinggo paran riko nguber demene mung welas isun ngelebihi welase dinggo paran riko nguber demene mung welas isun ngelebihi teko nong welase sing usah riko katik ngaling-ngaling maning alasan ngalor ngidul mung digawe-gawe isun weruh dewek riko suloyo isun weruh dewek dung riko mageh demen larene sing usah riko katik ngaling-ngaling maning alasan ngalor ngidul mung digawe-gawe isun weruh dewek riko suloyo isun weruh dewek dung riko mageh demen larene dinggo paran riko nguber demene mung welas isun ngelebihi welase dinggo paran riko nguber demene mung welas isun ngelebihi teko nong welase dinggo paran riko nguber demene mung welas isun ngelebihi welase dinggo paran riko nguber demene mung welas isun ngelebihi teko nong welase
    

Channel Title : RKS channel

Views : 68506

Likes : 403

DisLikes : 30

Published Date : 2018-09-06T09:56:15.000Z

Lirik Lagu Cinta Terlarang - RKS CREW Walau Dinding Menghadang, Jurang Membentang Memisahkan Antara Kita Walau Badai Datang Menerpa TakKan Goyah Selamanya Apapun Yang Terjadi, Kita Hadapi Demi Terwujud Impian Hati Yakinlah Tuhan Merestui Cinta Kita Kan Abadi Selama Dunia Masih Berputar Cinta Ini Tak Akan Pudar Tak kan Pernah Berubah Abadi Sepanjang Masa Cinta Terlarang Antara Kita Tiada Restu Dari Orang Tua Karena Kasta Kita Tak Sama Budaya Kita Berbeda Cinta Terlarang Antara Kita Tlah Membelenggu Kesucian Cinta Sumpah Setia Kita Berjanji Untuk Sehidup Semati. Apapun Yang Terjadi, Kita Hadapi Demi Terwujud Impian Hati Yakinlah Tuhan Merestui Cinta Kita Kan Abadi Selama Dunia Masih Berputar Cinta Ini Tak Akan Pudar Tiada Pernah Berubah Abadi Sepanjang Masa Cinta Terlarang Antara Kita Tiada Restu Dari Orang Tua Karena Kasta Kita Tak Sama Budaya Kita Berbeda Cinta Terlarang Antara Kita Tlah Membelenggu Kesucian Cinta Sumpah Setia Kita Berjanji Untuk Sehidup Semati Cinta Terlarang Antara Kita Tiada Restu Dari Orang Tua Karena Kasta Kita Tak Sama Budaya Kita Berbeda Cinta Terlarang Antara Kita Tlah Membelenggu Kesucian Cinta Sumpah Setia Kita Berjanji Untuk Sehidup Semati
    

Channel Title : RKS channel

Views : 30024

Likes : 172

DisLikes : 14

Published Date : 2018-10-08T11:22:03.000Z

Lirik lagu Tembang Kangen Versi Jathilan - RKS CREW Wayah wengi udan grimis ra uwis-uwis  Banyu kang tumetes dadi saksi nggonku nangis  Wong sing tak tresnani tego ninggalake aku  Suwung jeroning uripku yen ora ono sliramu  Sumilire angin tansah ndudut kalbu  Roso kang tak empet agawe loro dadaku  Liwat tembang kangen mugo biso dadi tombo  Tombo kangen iki nandang wuyung rino wengi  Liwat tembang kangen aku titip tresno  Opo pancen sliramu uwis ora kroso  Liwat tembang kangen aku titip sayang  Tresnaku mring sliramu ora biso ilang  Opo lali opo pancen wis ra ngerti  Sak tenane aku mung tansah setyo ngenteni  Ngenteni baline endah manise esemmu  Liwat tembang kangen iki wujud katresnanku  Wayah wengi udan grimis ra uwis-uwis  Banyu kang tumetes dadi saksi nggonku nangis  Wong sing tak tresnani tego ninggalake aku  Suwung jeroning uripku yen ora ono sliramu  Sumilire angin tansah ndudut kalbu  Roso kang tak empet agawe loro dadaku  Liwat tembang kangen mugo biso dadi tombo  Tombo kangen iki nandang wuyung rino wengi  Liwat tembang kangen aku titip tresno  Opo pancen sliramu uwis ora kroso  Liwat tembang kangen aku titip sayang  Tresnaku mring sliramu ora biso ilang  Opo lali opo pancen wis ra ngerti  Sak tenane aku mung tansah setyo ngenteni  Ngenteni baline endah manise esemmu  Liwat tembang kangen iki wujud katresnanku
    

Channel Title : RKS channel

Views : 28213

Likes : 171

DisLikes : 8

Published Date : 2018-09-04T14:10:00.000Z

Lirik lagu Deen Assalam Nissa Sabyan. Killa hadzil ard mataqfii masahah Lau na'isibla samahah Winta'ayasna bahub Lau tadiqil ardi naskin kalli galb Killa hadzil ard mataqfii masahah Lau na'isibla samahah Winta'ayasna bahub Lau tadiqil ardi naskin kalli galb Abtahiyyah wabsalam Ansyaru ahlal kalam zainuddin yahtirom Abmahabbah wabtisam Ansyaru bainil anam hadahu din assalam Killa hadzil ard mataqfii masahah Lau na'isibla samahah Winta'ayasna bahub Lau tadiqil ardi naskin kalli galb Abtahiyyah wabsalam Ansyaru ahlal kalam zainuddin yahtirom Abmahabbah wabtisam Ansyaru bainil anam hadahu din assalam Din assalam Abtahiyyah wabsalam Ansyaru ahlal kalam zainuddin yahtirom Abmahabbah wabtisam Ansyaru bainil anam hadahu din assalam Abtahiyyah wabsalam Ansyaru ahlal kalam zainuddin yahtirom Abmahabbah wabtisam Ansyaru bainil anam hadahu din assalam Din assalam
    

Channel Title : RKS channel

Views : 24826

Likes : 130

DisLikes : 3

Published Date : 2018-09-12T11:45:56.000Z

Lirik Lagu Sayang 2 Via Vallen Versi Jathilan - RODAT KATRI SISWO cubo rungokno tembang kangenku iki dewi asmoro tulung omongno, aku isih ngenteni ombak segoro kok saja ngelingake nambahi kangenku soyo gedi nganti kepati-pati andaikan sayangku sak iki isih ono ning kene kita akan selalu memadu cinta bungah ing atiku, sedih ing atiku hanya dalam mimpi rino lan wengi moto iki angel diaremake mung lam-laman esem lan manismu kapan ku bertemu sak kedipan moto wes marem atiku cubo rungokno tembang kangenku iki dewi asmoro tulung omongno, aku isih ngenteni ombak segoro kok saja ngelingake nambahi kangenku soyo gedi nganti kepati-pati andaikan sayangku sak iki isih ono ning kene kita akan selalu memadu cinta bungah ing atiku, sedih ing atiku hanya dalam mimpi rino lan wengi moto iki angel diaremake mung lam-laman esem lan manismu kapan ku bertemu sak kedipan moto wes marem atiku andaikan sayangku sak iki isih ono ning kene kita akan selalu memadu cinta bungah ing atiku, sedih ing atiku hanya dalam mimpi rino lan wengi moto iki angel diaremake mung lam-laman esem lan manismu kapan ku bertemu sak kedipan moto wes marem atiku
    

Channel Title : RKS channel

Views : 20900

Likes : 109

DisLikes : 6

Published Date : 2018-09-09T14:23:08.000Z

Lirik Lagu Lewung Versi Rodat Katri Siswo dadi liwung atiku nalikane sepisan ketemu wong bagus dadi laku nggodho ati rinten siang dalu kiburban jiwo rogo ngundang roso tumetesing kalbu lir nguyahi segoro datan biso ngluluhke atimu suwe nggonku ngenteni lewung ing ati gak entuk jampi dadyo ati sawiji nadyan abot tak lakoni sabdo pandhito ratu mring sliramu dadyo sisihanku mugi Gusti nglilani tresnaku bakal ginowo mati dadi liwung atiku nalikane sepisan ketemu wong bagus dadi laku, nggodho ati rinten siang dalu kiburban jiwo rogo, ngundang roso tumetesing kalbu lir nguyahi segoro, datan biso ngluluhke atimu suwe nggonku ngenteni, lewung ing ati gak entuk jampi dadyo ati sawiji, nadyan abot tak lakoni sabdo pandhito ratu, mring sliramu dadyo sisihanku mugi Gusti nglilani, tresnaku bakal ginowo mati
    

Channel Title : RKS channel

Views : 6836

Likes : 63

DisLikes : 4

Published Date : 2018-11-18T13:36:57.000Z

Lirik Lagu Ojo Dipleroki Versi Jathilan - RKS CREW Mas mas mas ojo dipleroki Mas mas mas ojo dipoyoki Karepku njaluk diesemi Tingkah lakumu kudu ngeti coro Ojo ditinggal kepribaden ketimuran Mengko cek keri ing jaman Mbokyo sing eling dik Eling bab opo Iku budoyo Pancene bener kandamu  Mas mas mas ojo dipleroki Mas mas mas ojo dipoyoki Karepku njaluk diesemi Tingkah lakumu kudu ngerti coro Ojo ditinggal kepribaden ketimuran Mengko cek keri ing jaman Mbokyo sing eling dik Eling bab opo Iku budoyo Pancene bener kandamu
    

Channel Title : RKS channel

Views : 28773

Likes : 167

DisLikes : 12

Published Date : 2018-09-08T02:02:51.000Z

Lirik Lagu Ayah Versi Jathilan Campursari. ayah ku kirimkan doa semoga engkau tenang di alam surga ayah kan ku ingat selalu pengorbanan yang telah engkau berikan ayah terlalu cepat kau pergi meninggalkan aku sendiri ayah tak bisa aku ingkari tanpa engkau hidupku terasa sunyi ayah dengarkanlah dan teringat saat kepergianmu ku taburi bunga mawar untukmu dan berdoa untuk melepaskanmu ayah berlinang air mataku ayah ku kirimkan doa semoga engkau tenang di alam surga ayah kan ku ingat selalu pengorbanan yang telah engkau berikan dan teringat saat kepergianmu ku taburi bunga mawar untukmu dan berdoa untuk melepaskanmu ayah berlinang air mataku dan teringat saat kepergianmu ku taburi bunga mawar untukmu dan berdoa untuk melepaskanmu ayah berlinang air mataku
    

Channel Title : RKS channel

Views : 19175

Likes : 91

DisLikes : 5

Published Date : 2018-09-15T19:15:56.000Z

Lirik Lagu Gubug Asmoro Versi Jathilan - RKS CREW Yen liwat aku kelingan Gubug kae biyen tak ngo leren Neng cagak kebak tulisan Warno abang tondo isek prawan Jeneng e gubog asmoro Biyen kae tak ngo andum tresno Tanpo bantal tanpo kloso Bot abot e ketaman asmoro Gubug kae nyimpen wadi Wiwit biyen biyen tumeko sak iki Gubug kae kebak crito Wayah wengi nganti gagat rino Catetan sak jroning ati Datan luntur soyo merak ati Aku koe dadi garwo Mergo leren neng gubug asmoro
    

Channel Title : RKS channel

Views : 24005

Likes : 127

DisLikes : 5

Published Date : 2018-09-09T09:51:39.000Z

Lirik Lagu Sawangen Versi Jathilan Campursari - RODAT KATRI SISWO opo aku kurang gati opo aku iki kurang sayang katone tresnomu ngambang katone atimu bimbang sing tak jaluk mung ngertine yen tresnoku mung karo kowe ora ono liyane ning atiku mung ono kowe haaa haaa haaa sawangen kae sawangen mbulan ra kiro ninggalno bumine sawangen kae sawangen lintang ra kiro ninggalno langite koyo gatiku ning kowe, koyo sayangku ning kowe selawase mung karo kowe opo aku kurang gati, opo aku iki kurang sayang katone tresnomu ngambang, katone atimu bimbang sing tak jaluk mung ngertine, yen tresnoku mung karo kowe ora ono liyane ning atiku mung ono kowe haaa haaa haaa sawangen kae sawangen, mbulan ra kiro ninggalno bumine sawangen kae sawangen, lintang ra kiro ninggalno langite koyo gatiku ning kowe, koyo sayangku ning kowe, selawase mung karo kowe sawangen kae sawangen, mbulan ra kiro ninggalno bumine sawangen kae sawangen, lintang ra kiro ninggalno langite koyo gatiku ning kowe, koyo sayangku ning kowe, selawase mung karo kowe koyo gatiku ning kowe, koyo sayangku ning kowe, selawase mung karo kowe
    

Channel Title : RKS channel

Views : 18288

Likes : 117

DisLikes : 1

Published Date : 2018-09-08T10:26:13.000Z

Lirik Lagu Koyo Langit Ambi Bumi Versi Jathilan Campursari - RODAT KATRI SISWO koyo langit ambi bumi isun lan riko selawase sing mungkin biso sesandingan, sadar isun sopo osing pantes biso nyanding urip riko wes usapen eloh moto lilakno sun lungo dudu mergo kurang welas opo wes nngeliyo tapi mergo sing ono restu teko wong tuwek riko saktuluse welas isun nyang riko sing cukup nyakinno atine wong tuwek riko sadar isun osing nduwe dunyo hang sebanding ambi riko lilakno isun wes lilakno trimo baen wong liyo hang dipilihno makne isun simpen roso iki nong jero dodo   koyo langit ambi bumi isun lan riko selawase sing mungkin biso sesandingan, sadar isun sopo osing pantes biso nyanding urip riko wes usapen eloh moto lilakno sun lungo dudu mergo kurang welas opo wes nngeliyo tapi mergo sing ono restu teko wong tuwek riko saktuluse welas isun nyang riko sing cukup nyakinno atine wong tuwek riko sadar isun osing nduwe dunyo hang sebanding ambi riko lilakno isun wes lilakno trimo baen wong liyo hang dipilihno makne isun simpen roso iki nong jero dodo koyo langit ambi bumi isun lan riko selawase sing mungkin biso sesandingan, sadar isun sopo osing pantes biso nyanding urip riko wes usapen eloh moto lilakno sun lungo dudu mergo kurang welas opo wes nngeliyo tapi mergo sing ono restu teko wong tuwek riko saktuluse welas isun nyang riko sing cukup nyakinno atine wong tuwek riko sadar isun osing nduwe dunyo hang sebanding ambi riko lilakno isun wes lilakno trimo baen wong liyo hang dipilihno makne isun simpen roso iki nong jero dodo makne isun simpen roso iki nong jero dodo
    

Channel Title : rks channel

Views : 64

Likes : 9

DisLikes : 0

Published Date : 2018-10-16T03:12:28.000Z

How to photo background Cheng in rks channel in PicsArt best app
    

Channel Title : RKS channel

Views : 11221

Likes : 92

DisLikes : 1

Published Date : 2018-09-27T10:50:44.000Z

Lirik Lagu Lungset Versi Jathilan - RKS CREW sun sembur esem iki masio tah udan njero ati nono wujude ulihe ngenteni lungset ati iki riko ngajaki pisahan sak temene isun salah paran welas ring ati wis sing nono liyo sulung tah sulung riko apuwo tau tah isun ngeliyo uwah roso ambi riko tau tah isun ngeloro tapi riko suloyo uwah janji lan roso riko ngajaki pisahan sak temene isun salah paran welas ring ati wis sing nono liyo sulung tah sulung riko apuwo tau tah isun ngeliyo uwah roso ambi riko tau tah isun ngeloro tapi riko suloyo uwah janji lan roso sepurane dung isun ngelarani riko uwah janji lan ati ngeliyo sepurane dung isun ninggalaken riko hang sun jaluk mung siji riko tetep wengi masio isun sing ono
    

Channel Title : RKS channel

Views : 37603

Likes : 234

DisLikes : 8

Published Date : 2018-10-02T09:26:06.000Z

Lirik Lagu Sewu Siji Versi Jathilan - RKS CREW Aduh romo ibu, ngapuranen aku Yen ono salah lan luputku.. Tak rumangsani, aku nduweni dosa Nganti saiki, isih kroso ning dodo Rino wengi, ra lali tansah ndedonga Memuji marang, kang kuoso Mugi enggal entuk, paring pangapuro Urip tentrem ayem, ugo kanti mulyo.. Ngendi ono anak wani marang wong tuwo, Yen nganti ono sewu siji sing wani, Ngendi ono anak lali marang wong tuwo, Yen nganti ono sewu siji sing lali.. Suwargone ndunyo, ono sukune wong tuwo Wong kang tuhu suci, gedhe ganjarane.. reff : Rino wengi, ra lali tansah ndedonga Memuji marang, kang kuoso Mugi enggal entuk, paring pangapuro Urip tentrem ayem, ugo kanti mulyo.. Ngendi ono anak wani marang wong tuwo, Yen nganti ono sewu siji sing wani, Ngendi ono anak lali marang wong tuwo, Yen nganti ono sewu siji sing lali.. Suwargone ndunyo, ono sukune wong tuwo Wong kang tuhu suci, gedhe ganjarane.. Suwargone ndunyo, ono sukune wong tuwo Wong kang tuhu suci, gedhe ganjarane..
    

Channel Title : RKS channel

Views : 3448

Likes : 59

DisLikes : 2

Published Date : 2019-01-13T06:05:52.000Z

Ngamboro ing awang awang  Haangelangut bebasan tanpo tepi Narabasing mego mendhung Miber ngideri jagad Ngulandoro Ngamboro ngunggahi gunung Ketungkul ngumbar gagasan Satemah ginowo ngimpi #sripat sripit, lambehane mrak kesimpir Gandhes luwes wiragane anglamlami *sedhet singset, besus angadi busono Dhasar ayu, taksih kenyo tan kuciwo Dak caketi, aduh mesem sepet madu Ora sronto, dak gandheng malah gumuyu Kathon bungah, kenyo kang pindho hapsari Kuciwane, kabeh mau amung ngimpi
    

Channel Title : RKS channel

Views : 15926

Likes : 126

DisLikes : 5

Published Date : 2018-12-13T03:52:29.000Z

Lirik Lagu Kadhung Tresno Versi Jathilan - RKS CREW Lamat wus katon tejane yen mbombrong katon mencrong Adhuh wiragane sinawang tan amboseni yen mboseni yen mbesengut wimbuh patut nyata jatmika mrak ati    Adhuh Lestariya lan lila pisah serema Nadyan bebasane kelingan godhong sak lembar Nimas Kaya wus koncatan rasa sengseming atiku Pacakane sarwa asri jro batinku tansah kuwur Eman Wus lumayan amung nimas para ningsih
    

Channel Title : RKS channel

Views : 29991

Likes : 160

DisLikes : 7

Published Date : 2018-09-13T11:29:34.000Z

Lirik Lagu Keno Godho Versi Jathilan - RODAT KATRI SISWO CREW NALIKANE DEK JAMAN SEMONO, TRESNAMU SETYO LAN TUHU ANANE MUNG TANSAH NGALEMBONO, JUJUR ORA NATE CIDRO *MULO AKU TANSAH ANIMBANGI, TRESNAKU GINOWO MATI ORA ONO LINGTANG KANG SUMUNAR, AMUNG NDIKO PEPUJANKU SLIRAMU PAMIT TUGAS NGAYAHI, MRIH RAHAYU NE SESSAMI NGGONKU MUJI KARIYO BASUKI, SUK KAPAN ANGGONMU BALI PETENG NDEDET RASANING ATIKU, BARENG KEPRUNGU KHABARMU NYATANE SING KONDUR MUNG LAYANGMU, ORA LIYO KENO GODHO
    

Channel Title : RKS channel

Views : 2028

Likes : 38

DisLikes : 1

Published Date : 2019-01-13T12:50:14.000Z

klono sewandono rojo mudo ing ponorogo siogo ing yudo lawan rojo rai singo ngasto pusakane pecut kyai samandiman  nrabas perang pupus singo barong alas roban yo hae yo hae perange sang soyo rame yo hae yo hae podo sekti sakarone Mohon maaf belum full liriknya,✌️
    

Channel Title : RKS channel

Views : 6310

Likes : 61

DisLikes : 2

Published Date : 2018-11-11T01:10:48.000Z

Kumpulan Lagu Kemerdekaan Versi Jathilan - RKS CREW 1. Sorak sorak bergembira 2. Dari sabang sampai Merauke 3. Halo halo Bandung 4. 17 Agustus Mau download lagunya? Ikuti tutorial berikut ini https://youtu.be/x9pR7g7leu0
    

Channel Title : RKS channel

Views : 10805

Likes : 65

DisLikes : 0

Published Date : 2018-11-03T14:03:05.000Z

Lirik Lagu Megat Tresno Versi Jathilan - RKS CREW Yen kelingan marang sliramu wong ayu Koyo rinujit rujit atiku Jaman biyen-biyene aku katon opo Saikine aku iki katon opo Dek semono sliramu nate prasetyo Bungah susah dilakoni kanti lilo Mulo aku ra ngiro yen sliramu cidro Ninggal kromo milih karo Piio liyo Jan-jane iki mau salahe sopo Kok nganti sliramu megatake tresno Ora nyono atiku ugo ora ngiro Yen saiki uripku banget nelongso Duh wong ayu mung welingku mring sliramu Ojo tego welaso putro-putrimu Aku wong ora guno popo tur kuciwo Wis tak trimo pasrah karo kang kuwoso
    

Channel Title : RKS channel

Views : 19338

Likes : 140

DisLikes : 4

Published Date : 2018-11-07T12:38:48.000Z

Lirik Lagu Ini Rindu Versi Jathilan - RKS CREW Sebelum aku tahu akan artinya cinta Terlena ku dibawa nya ke sana Setelah dia pergi baru aku mengerti Kutelah jatuh cinta kepadanya Ooooo...aku rindu katakan pada nya aku rindu Ooo burung nyanyikan lah katakan pada nya aku rindu Lagu masih ada yang kurang, mohon maaf✌️
    

Channel Title : RKS channel

Views : 8526

Likes : 44

DisLikes : 2

Published Date : 2018-10-06T07:10:40.000Z

Lirik Lagu Nikah Siri Versi Jathilan - RKS CREW Pr: Dingaren tindak mriki mas, Nopo mboten salah margi Kabare sing tak tampi Sampeyan nggandeng putri Jare rondho anak siji Ndiko nikah siri- Lk: Sing sabar yen ngendiko dik Ojo mung waton sujono Kabare sing tok tompo Iku kabar ngoyoworo Durung-durung ojo duko Iku ra prayogo- Yen ora percoyo dik Aturku marang keng sliro Aku bakal prasopo Mugo enggal nemahi praloyo Pr: Yen sumpah, mandhi mas Akeh wong kang podo mati Pancen wis tak akoni Yen aku iki kurang gemati
    

Channel Title : eXoCAE

Views : 1548

Likes : 39

DisLikes : 2

Published Date : 2016-06-21T10:33:32.000Z

https://www.youtube.com/channel/UCDzAOYsKAh67C5I9QMi0diA https://www.youtube.com/channel/UCDzAOYsKAh67C5I9QMi0diA https://www.youtube.com/channel/UCDzAOYsKAh67C5I9QMi0diA
    

Channel Title : RKS channel

Views : 10748

Likes : 69

DisLikes : 3

Published Date : 2018-10-18T10:54:29.000Z

Lirik Lagu Kanggo Kowe Versi Jathilan - RKS CREW opo wes sak mestine aku kudu koyo ngene bebarengan karo kowe urip sak bendinone saben kepethuk kowe kondo yen kowe tresno aku percoyo ra ono wong wadon liyo aku nang kene, kowe sing ono nang kono aku tak kondo, mugo biso mbok tonpo saben ngabari kowe mesti loro ati aku ra ngerti mergo sopo sing njalani kowe lan aku wes sumpah ing janji ora bakal nggudo ati yo mung sawiji sing nang njero ati tresno iki yo mung kowe sing tak tresnani opo wes sak mestine aku kudu koyo ngene bebarengan karo kowe urip sak bendinone saben kepethuk kowe kondo yen kowe tresno aku percoyo ra ono wong wadon liyo   aku nang kene, kowe sing ono nang kono aku tak kondo, mugo biso mbok tonpo saben ngabari kowe mesti loro ati aku ra ngerti mergo sopo sing njalani kowe lan aku wes sumpah ing janji ora bakal nggudo ati yo mung sawiji sing nang njero ati tresno iki yo mung kowe sing tak tresnani kowe lan aku wes sumpah ing janji ora bakal nggudo ati yo mung sawiji sing nang njero ati tresno iki yo mung kowe sing tak tresnani
    

Channel Title : RKS channel

Views : 19436

Likes : 119

DisLikes : 1

Published Date : 2018-09-20T07:53:42.000Z

Lirik Lagu Ditinggal Rabi Versi Jathilan - RKS CREW --------------------&&&-------------------- atiku rasane loro nyawang kowe rabi ro wong liyo nangis getih eluhku, remuk ajur rosoku kowe tego ninggal aku opo iki wes dalane kudu pisah kelangan tresnane kudu kuat atiku, kudu kuat batinku senajan nyekso tresnoku mas opo kowe lali karo sumpah janjimu biyen bakal ngancani urip tekan matiku pancene kowe tego medot tali asmoro rabi karo wong liyo, mblenjani tresnoku nelongso atiku rasane loro, nyawang kowe rabi ro wong liyo nangis getih eluhku, remuk ajur rosoku, kowe tego ninggal aku opo iki wes dalane, kudu pisah kelangan tresnane kudu kuat atiku, kudu kuat batinku, senajan nyekso tresnoku mas opo kowe lali karo sumpah janjimu biyen bakal ngancani urip tekan matiku pancene kowe tego medot tali asmoro rabi karo wong liyo, mblenjani tresnoku nelongso mbiyen tak tandur pari, tukule suket teki wes kadung tak pacari malah ditinggal rabi kowe tego nglarani mblenjani janji suci neng ono kembange ilang, po tresno wani kelangan mas opo kowe lali karo sumpah janjimu biyen bakal ngancani urip tekan matiku
    

Channel Title : RKS channel

Views : 7911

Likes : 58

DisLikes : 2

Published Date : 2018-10-28T10:24:17.000Z

Lirik Lagu Ojo Lamis Versi Jathilan - RKS CREW Ojo sok gampang janji wong manis yen to amung lamis Becik aluwung prasojo nimas ora agawe cuwo Tansah ngugemi tresnamu wingi jebul amung lamis koyo ngenteni thukuling jamur ing mongso ketigo Aku iki prasasat loro tan antuk jampi mbok ojo amung lamis kang uwis dadine banjur didis Akeh tulodo kang demen cidro Uripe rekoso milih sawiji ngendi kang suci tanggung biso mukti
    

Channel Title : RKS TV

Views : 573

Likes :

DisLikes :

Published Date : 2018-10-19T03:00:02.000Z

Rk tv 1একটি বিনোদন মূলক চ্যানেল মিউজিক ভিডিও,গান,সর্ট ফিল্ম,নাটক,ফানি ভিডিও,দেখতে চোখ রাখুন সব সময় এবং এই চ্যানেলের সব ভিডিও কাল্পনিক, কারো জিবনের সাথে যদি ম‌িলেযায়,অামরা Rk Tv 1 পরিবার অান্তরিক ভাবে দুঃক্ষিত,এবং Rk Tv 1কোন ভাবেই দায়ী নয়,
    

Channel Title : rks channel

Views : 14

Likes : 1

DisLikes : 0

Published Date : 2018-11-03T07:45:51.000Z

వీడియో సాంగ్ ని ఆడియో లోకి ఎలా {rks channel} Mp3 convert apphttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.springwalk.mediaconverter
    

Channel Title : RKS CHANNEL

Views : 411

Likes : 34

DisLikes : 2

Published Date : 2017-10-01T13:30:03.000Z

aisi deewangi, plz like and subscribe
    

Channel Title : Shanghai Rocksensor Automation Co.,Ltd.

Views : 31

Likes : 0

DisLikes : 0

Published Date : 2018-08-13T02:47:36.000Z

ROCKSENSOR (RKS) is specialized in the design and manufacture of industrial automation equipment, especially high accuracy pressure transmitter, mass flow meter, etc.
    

Channel Title : RKS CHANNEL

Views : 264

Likes : 27

DisLikes : 2

Published Date : 2017-09-30T07:22:51.000Z

Is Bimari Ke Kahi Aap Bhi To Shikar Nhi....Plz Like And Subscribe "RKS CHANNEL RAKESH KUMAR SRIVASTAVA" rkschannelsrakeshkumarsrivastava "rks channel rakesh kumar srivastava"
    

Channel Title : rks channel

Views : 48

Likes : 2

DisLikes : 1

Published Date : 2018-10-31T15:19:58.000Z

    

Channel Title : Fifa Craft

Views : 331

Likes : 13

DisLikes : 2

Published Date : 2016-06-29T19:41:47.000Z

    

Channel Title : rks channel

Views : 19

Likes : 3

DisLikes : 1

Published Date : 2018-10-26T07:54:00.000Z

Moto speed driving# android gem in rks channel My new YouTube channelhttps://www.youtube.com/channel/UClrg4DxUFg1eBoLvOgovIlQ Twitterhttps://mobile.twitter.com/Rajesh829722822video_referrer=watch&video_id=L6-EH_Jiyis Moto gema link https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xuet.speedmotogpracing
    

Channel Title : RKS Dregan

Views : 5

Likes : 3

DisLikes : 0

Published Date : 2018-11-23T15:44:27.000Z

Shere video
    

Channel Title : rks channel

Views : 73

Likes : 7

DisLikes : 1

Published Date : 2018-10-14T03:48:50.000Z

Bike cut editing tutorial with gallery PicsArt in rks channel Photos ending app PicsArt best app in very nice app Tutorial photos Rks channel Please subscribe my channel PicsArt app https://play.google.com/store/apps/details?id=com.picsart.studio
    

Channel Title : rks channel

Views : 16

Likes : 2

DisLikes : 1

Published Date : 2018-10-27T07:37:21.000Z

Animated love video song in rks channel Subscribhttps://www.youtube.com/channel/UClrg4DxUFg1eBoLvOgovIlQ twetter https://mobile.twitter.com/
    

Channel Title : random kirby stuff

Views : 18

Likes : 1

DisLikes : 0

Published Date : 2018-05-16T04:50:37.000Z

Spot the secret easter egg.another beenie gang video will bee coming soon so stay tuned
    

Channel Title : TTV Josz

Views : 85

Likes : 15

DisLikes : 0

Published Date : 2018-08-06T19:37:10.000Z

RKS OPZ RKS ZANZ
    

Channel Title : Shizuka Rin Official

Views : 58375

Likes : 1623

DisLikes : 45

Published Date : 2018-12-01T19:15:00.000Z

ʚ❤︎ɞ MENU: かなかな https://www.youtube.com/channel/UCspv01oxUFf_MTSipURRhkA/live やーしぶ https://www.youtube.com/channel/UCeK9HFcRZoTrvqcUCtccMoQ/live サムネイル:ぽめ汰さん https://twitter.com/po_me_ta サーバー準備・管理:ドラちゃん https://www.youtube.com/channel/UC53UDnhAAYwvNO7j_2Ju1cQ 静凛スキン:くしゃりあさん http://seiga.nicovideo.jp/user/illust/36766623 こんにちは✨にじさんじ所属バーチャルライバーの、静凛(シズカリン)です(๑•̀ㅁ•́๑) 🔰 応援、登録、評価、宜しくお願い致しますね💗 ʚ❤︎ɞ Twitter 静 凛 / Shizuka Rin ✨にじさんじofficial @ShizuRin23 https://twitter.com/ShizuRin23 ʚ❤︎ɞ Youtube Shizuka Rin Official https://www.youtube.com/channel/UC6oDys1BGgBsIC3WhG1BovQ ʚ❤︎ɞ OPENREC https://www.openrec.tv/user/shizurin23 ʚ❤︎ɞ Mirrativ https://www.mirrativ.com/user/2331816 ʚ❤︎ɞ にじさんじ http://nijisanji.ichikara.co.jp/ ʚ❤︎ɞ お問い合わせ info@ichikara.co.jp #しずりん生放送 #minecraft #しずクラ #バーチャル凛 #にじさんじ #バーチャルYoutuber -------------------------------------------------------------------------------------- ʚ❤︎ɞ game information 【Minecraft】 https://minecraft.net/ja-jp/ Mojang © 2009-2018. 「Minecraft」は Mojang Synergies AB の商標です。
    

Channel Title : RKS TV

Views : 148

Likes : 2

DisLikes : 0

Published Date : 2018-10-12T06:17:17.000Z

subcribe my channel Bihar Board 12th Model Paper 2019 | Arts, Commerce & Science | Mithilanchal express
    

Channel Title : RKS live channel

Views : 11

Likes : 2

DisLikes : 0

Published Date : 2018-02-21T08:43:48.000Z

    

Channel Title : Kanae Channel

Views : 50405

Likes : 1655

DisLikes : 58

Published Date : 2018-06-21T15:12:54.000Z

初めまして!にじさんじゲーマーズ公式ライバーの叶(かなえ)です! 最初に概要欄を一読して頂けると幸いです! 静凛⇒https://www.youtube.com/channel/UC6oDys1BGgBsIC3WhG1BovQ 渋谷ハジメ⇒https://www.youtube.com/channel/UCeK9HFcRZoTrvqcUCtccMoQ スパチャは分配しないので、基本的に禁止です。 叶くんにしたいって方のみ大丈夫です!(お名前は呼べません!) スポンサー登録はこちら!https://goo.gl/TCreXz ----------------------------------------------------------------------------- ▼自己紹介▼ 突然天使の如く舞い降りてきた超癒し系男子。 そして猫のクッションを両手で抱っこしている。話し方もふわふわしている。 学生のように見えるが何をしているかは不明。 甘いボイスで、聞いているこちらの心が洗い流されるようなトークを繰り広げる。 (公式説明文引用) イラストレーター U助様 https://twitter.com/u_skeeep ボイス販売もしております! https://nijisanji.booth.pm/items/880362 Twitter https://twitter.com/Kanae_2434 YouTube https://www.youtube.com/channel/UCspv01oxUFf_MTSipURRhkA?sub_confirmation=1 OPENREC https://www.openrec.tv/user/23_kanae Twitch https://www.twitch.tv/kanae_2434 ----------------------------------------------------------------------------- ▼にじさんじ▼ バーチャルアイドルになって ライブ配信をする新感覚アニメアプリ。 たくさんのキャラクターが今、あなたの目の前に。 http://nijisanji.ichikara.co.jp/ ----------------------------------------------------------------------------- ▼注意▼ ※不適切な表現、公序良俗に反する言葉等の使用はやめましょう。  また、海外圏の方が困っている場合はわかる方のみ対応して頂けると幸いです。  間違っても困ってる人を茶化すような行為はやめてください。   「僕は誰かを傷付ける人を、好きにはなれないです。」   ※伝書鳩行為(○○さんから来た!○○さんが終わったので!○○さんがこう言ってる!) 等は、嫌う人が多数いるので控えましょう。  他の配信でも「叶から!」等はやめてください。 「そんなこと言わなくても、ちゃんとわかってますよ。」 ※コラボ中は身内ネタを控えましょう。 「僕と貴方だけの秘密ですよ。」 ----------------------------------------------------------------------------- ▼使用楽曲、提供等▼ BGM by 369 http://www.369musiq.com Wingless Seraph https://wingless-seraph.net/ PeriTune http://peritune.com/ Music Provided by NoCopyrightSounds Itro & Tobu - Cloud 9 https://www.youtube.com/watch?v=VtKbiyyVZks Itro様 https://www.youtube.com/user/officialitro Tobu様 https://www.youtube.com/user/tobuofficial ロゴと配信画面は柊椋先生(https://twitter.com/hiiragiryo ) に提供して頂きました。 ----------------------------------------------------------------------------- ▼配信環境▼ ゲームPC▽ CPU   Core i7-7700K グラボ  GTX 1080Ti メモリ 16GB 周辺機器▽ モニター XL2546(240Hz) GL2460(60Hz/2枚) キーボード Logicool G213 マウス Logicool G403WL マウスパッド Logicool G440t キャプボ   AVerMedia C988 インターフェース RME Babyface pro ヘッドフォン SONY MDR-CD900ST マイク Neumann TLM103 使用ソフト▽ Xsplit Studio one Artist ----------------------------------------------------------------------------- 叶「うっ・・!頭が・・!」                            ??「ダメダヨ...」 Support the stream: https://streamlabs.com/kanaechannel

YouAPI-2


Facebook Page Like Box ::