Rks Channel....!

About 20 results out of 56629 (0.23 seconds)
    

Channel Title : RKS channel

Views : 2002

Likes : 47

DisLikes : 0

Published Date : 2018-11-07T12:38:48.000Z

Lirik Lagu Ini Rindu Versi Jathilan - RKS CREW Sebelum aku tahu akan artinya cinta Terlena ku dibawa nya ke sana Setelah dia pergi baru aku mengerti Kutelah jatuh cinta kepadanya Ooooo...aku rindu katakan pada nya aku rindu Ooo burung nyanyikan lah katakan pada nya aku rindu Lagu masih ada yang kurang, mohon maaf✌️
    

Channel Title : RKS channel

Views : 651

Likes : 19

DisLikes : 0

Published Date : 2018-11-11T01:10:48.000Z

Kumpulan Lagu Kemerdekaan Versi Jathilan - RKS CREW 1. Sorak sorak bergembira 2. Dari sabang sampai Merauke 3. Halo halo Bandung 4. 17 Agustus Mau download lagunya? Ikuti tutorial berikut ini https://youtu.be/x9pR7g7leu0
    

Channel Title : RKS channel

Views : 1917

Likes : 24

DisLikes : 0

Published Date : 2018-11-03T14:03:05.000Z

Lirik Lagu Megat Tresno Versi Jathilan - RKS CREW Yen kelingan marang sliramu wong ayu Koyo rinujit rujit atiku Jaman biyen-biyene aku katon opo Saikine aku iki katon opo Dek semono sliramu nate prasetyo Bungah susah dilakoni kanti lilo Mulo aku ra ngiro yen sliramu cidro Ninggal kromo milih karo Piio liyo Jan-jane iki mau salahe sopo Kok nganti sliramu megatake tresno Ora nyono atiku ugo ora ngiro Yen saiki uripku banget nelongso Duh wong ayu mung welingku mring sliramu Ojo tego welaso putro-putrimu Aku wong ora guno popo tur kuciwo Wis tak trimo pasrah karo kang kuwoso
    

Channel Title : RKS channel

Views : 4178

Likes : 34

DisLikes : 1

Published Date : 2018-09-23T08:45:47.000Z

Lirik Lagu Ojo Nguber Welase Versi Jathilan - RKS CHANNEL sing usah riko katik ngaling-ngaling maning alasan ngalor ngidul mung digawe-gawe isun weruh dewek riko suloyo isun weruh dewek dung riko mageh demen larene sing usah riko katik ngaling-ngaling maning alasan ngalor ngidul mung digawe-gawe isun weruh dewek riko suloyo isun weruh dewek dung riko mageh demen larene dinggo paran riko nguber demene mung welas isun ngelebihi welase dinggo paran riko nguber demene mung welas isun ngelebihi teko nong welase sing usah riko katik ngaling-ngaling maning alasan ngalor ngidul mung digawe-gawe isun weruh dewek riko suloyo isun weruh dewek dung riko mageh demen larene sing usah riko katik ngaling-ngaling maning alasan ngalor ngidul mung digawe-gawe isun weruh dewek riko suloyo isun weruh dewek dung riko mageh demen larene dinggo paran riko nguber demene mung welas isun ngelebihi welase dinggo paran riko nguber demene mung welas isun ngelebihi teko nong welase dinggo paran riko nguber demene mung welas isun ngelebihi welase dinggo paran riko nguber demene mung welas isun ngelebihi teko nong welase
    

Channel Title : rks channel

Views : 49

Likes : 5

DisLikes : 1

Published Date : 2018-10-14T03:48:50.000Z

Bike cut editing tutorial with gallery PicsArt in rks channel Photos ending app PicsArt best app in very nice app Tutorial photos Rks channel Please subscribe my channel PicsArt app https://play.google.com/store/apps/details?id=com.picsart.studio
    

Channel Title : rks channel

Views : 13

Likes : 2

DisLikes : 1

Published Date : 2018-10-27T07:37:21.000Z

Animated love video song in rks channel Subscribhttps://www.youtube.com/channel/UClrg4DxUFg1eBoLvOgovIlQ twetter https://mobile.twitter.com/
    

Channel Title : rks channel

Views : 9

Likes : 1

DisLikes : 0

Published Date : 2018-11-03T07:45:51.000Z

వీడియో సాంగ్ ని ఆడియో లోకి ఎలా {rks channel} Mp3 convert apphttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.springwalk.mediaconverter
    

Channel Title : rks channel

Views : 18

Likes : 3

DisLikes : 1

Published Date : 2018-10-26T07:54:00.000Z

Moto speed driving# android gem in rks channel My new YouTube channelhttps://www.youtube.com/channel/UClrg4DxUFg1eBoLvOgovIlQ Twitterhttps://mobile.twitter.com/Rajesh829722822video_referrer=watch&video_id=L6-EH_Jiyis Moto gema link https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xuet.speedmotogpracing
    

Channel Title : rks channel

Views : 23

Likes : 0

DisLikes : 1

Published Date : 2018-10-31T15:19:58.000Z

    

Channel Title : RKS channel

Views : 12079

Likes : 83

DisLikes : 5

Published Date : 2018-09-08T02:02:51.000Z

Lirik Lagu Ayah Versi Jathilan Campursari. ayah ku kirimkan doa semoga engkau tenang di alam surga ayah kan ku ingat selalu pengorbanan yang telah engkau berikan ayah terlalu cepat kau pergi meninggalkan aku sendiri ayah tak bisa aku ingkari tanpa engkau hidupku terasa sunyi ayah dengarkanlah dan teringat saat kepergianmu ku taburi bunga mawar untukmu dan berdoa untuk melepaskanmu ayah berlinang air mataku ayah ku kirimkan doa semoga engkau tenang di alam surga ayah kan ku ingat selalu pengorbanan yang telah engkau berikan dan teringat saat kepergianmu ku taburi bunga mawar untukmu dan berdoa untuk melepaskanmu ayah berlinang air mataku dan teringat saat kepergianmu ku taburi bunga mawar untukmu dan berdoa untuk melepaskanmu ayah berlinang air mataku
    

Channel Title : rks channel

Views : 40

Likes : 5

DisLikes : 0

Published Date : 2018-10-16T03:12:28.000Z

How to photo background Cheng in rks channel in PicsArt best app
    

Channel Title : rks channel

Views : 23

Likes : 2

DisLikes : 1

Published Date : 2018-10-17T09:16:28.000Z

How to magic cup in picsart apk(rks channel) మ్యాజిక్ కప్ తాయారు picsart app తెలుగు Rks ఛానల్ My channel SUBSCRIBE ప్లేస్ @@@@@
    

Channel Title : RKS channel

Views : 6993

Likes : 26

DisLikes : 3

Published Date : 2018-09-09T14:23:08.000Z

Lirik Lagu Lewung Versi Rodat Katri Siswo dadi liwung atiku nalikane sepisan ketemu wong bagus dadi laku nggodho ati rinten siang dalu kiburban jiwo rogo ngundang roso tumetesing kalbu lir nguyahi segoro datan biso ngluluhke atimu suwe nggonku ngenteni lewung ing ati gak entuk jampi dadyo ati sawiji nadyan abot tak lakoni sabdo pandhito ratu mring sliramu dadyo sisihanku mugi Gusti nglilani tresnaku bakal ginowo mati dadi liwung atiku nalikane sepisan ketemu wong bagus dadi laku, nggodho ati rinten siang dalu kiburban jiwo rogo, ngundang roso tumetesing kalbu lir nguyahi segoro, datan biso ngluluhke atimu suwe nggonku ngenteni, lewung ing ati gak entuk jampi dadyo ati sawiji, nadyan abot tak lakoni sabdo pandhito ratu, mring sliramu dadyo sisihanku mugi Gusti nglilani, tresnaku bakal ginowo mati
    

Channel Title : RKS channel

Views : 9862

Likes : 72

DisLikes : 3

Published Date : 2018-10-02T09:26:06.000Z

Lirik Lagu Sewu Siji Versi Jathilan - RKS CREW Aduh romo ibu, ngapuranen aku Yen ono salah lan luputku.. Tak rumangsani, aku nduweni dosa Nganti saiki, isih kroso ning dodo Rino wengi, ra lali tansah ndedonga Memuji marang, kang kuoso Mugi enggal entuk, paring pangapuro Urip tentrem ayem, ugo kanti mulyo.. Ngendi ono anak wani marang wong tuwo, Yen nganti ono sewu siji sing wani, Ngendi ono anak lali marang wong tuwo, Yen nganti ono sewu siji sing lali.. Suwargone ndunyo, ono sukune wong tuwo Wong kang tuhu suci, gedhe ganjarane.. reff : Rino wengi, ra lali tansah ndedonga Memuji marang, kang kuoso Mugi enggal entuk, paring pangapuro Urip tentrem ayem, ugo kanti mulyo.. Ngendi ono anak wani marang wong tuwo, Yen nganti ono sewu siji sing wani, Ngendi ono anak lali marang wong tuwo, Yen nganti ono sewu siji sing lali.. Suwargone ndunyo, ono sukune wong tuwo Wong kang tuhu suci, gedhe ganjarane.. Suwargone ndunyo, ono sukune wong tuwo Wong kang tuhu suci, gedhe ganjarane..
    

Channel Title : RKS CHANNEL

Views : 401

Likes : 34

DisLikes : 2

Published Date : 2017-10-01T13:30:03.000Z

aisi deewangi, plz like and subscribe
    

Channel Title : RKS Josz

Views : 81

Likes : 14

DisLikes : 0

Published Date : 2018-08-06T19:37:10.000Z

RKS OPZ RKS ZANZ
    

Channel Title : RKS channel

Views : 25586

Likes : 208

DisLikes : 12

Published Date : 2018-09-06T09:56:15.000Z

Lirik Lagu Cinta Terlarang - RKS CREW Walau Dinding Menghadang, Jurang Membentang Memisahkan Antara Kita Walau Badai Datang Menerpa TakKan Goyah Selamanya Apapun Yang Terjadi, Kita Hadapi Demi Terwujud Impian Hati Yakinlah Tuhan Merestui Cinta Kita Kan Abadi Selama Dunia Masih Berputar Cinta Ini Tak Akan Pudar Tak kan Pernah Berubah Abadi Sepanjang Masa Cinta Terlarang Antara Kita Tiada Restu Dari Orang Tua Karena Kasta Kita Tak Sama Budaya Kita Berbeda Cinta Terlarang Antara Kita Tlah Membelenggu Kesucian Cinta Sumpah Setia Kita Berjanji Untuk Sehidup Semati. Apapun Yang Terjadi, Kita Hadapi Demi Terwujud Impian Hati Yakinlah Tuhan Merestui Cinta Kita Kan Abadi Selama Dunia Masih Berputar Cinta Ini Tak Akan Pudar Tiada Pernah Berubah Abadi Sepanjang Masa Cinta Terlarang Antara Kita Tiada Restu Dari Orang Tua Karena Kasta Kita Tak Sama Budaya Kita Berbeda Cinta Terlarang Antara Kita Tlah Membelenggu Kesucian Cinta Sumpah Setia Kita Berjanji Untuk Sehidup Semati Cinta Terlarang Antara Kita Tiada Restu Dari Orang Tua Karena Kasta Kita Tak Sama Budaya Kita Berbeda Cinta Terlarang Antara Kita Tlah Membelenggu Kesucian Cinta Sumpah Setia Kita Berjanji Untuk Sehidup Semati
    

Channel Title : RKS channel

Views : 11782

Likes : 87

DisLikes : 4

Published Date : 2018-09-13T11:29:34.000Z

Lirik Lagu Keno Godho Versi Jathilan - RODAT KATRI SISWO CREW NALIKANE DEK JAMAN SEMONO, TRESNAMU SETYO LAN TUHU ANANE MUNG TANSAH NGALEMBONO, JUJUR ORA NATE CIDRO *MULO AKU TANSAH ANIMBANGI, TRESNAKU GINOWO MATI ORA ONO LINGTANG KANG SUMUNAR, AMUNG NDIKO PEPUJANKU SLIRAMU PAMIT TUGAS NGAYAHI, MRIH RAHAYU NE SESSAMI NGGONKU MUJI KARIYO BASUKI, SUK KAPAN ANGGONMU BALI PETENG NDEDET RASANING ATIKU, BARENG KEPRUNGU KHABARMU NYATANE SING KONDUR MUNG LAYANGMU, ORA LIYO KENO GODHO
    

Channel Title : RKS channel

Views : 9400

Likes : 63

DisLikes : 1

Published Date : 2018-09-12T11:45:56.000Z

Lirik Lagu Sayang 2 Via Vallen Versi Jathilan - RODAT KATRI SISWO cubo rungokno tembang kangenku iki dewi asmoro tulung omongno, aku isih ngenteni ombak segoro kok saja ngelingake nambahi kangenku soyo gedi nganti kepati-pati andaikan sayangku sak iki isih ono ning kene kita akan selalu memadu cinta bungah ing atiku, sedih ing atiku hanya dalam mimpi rino lan wengi moto iki angel diaremake mung lam-laman esem lan manismu kapan ku bertemu sak kedipan moto wes marem atiku cubo rungokno tembang kangenku iki dewi asmoro tulung omongno, aku isih ngenteni ombak segoro kok saja ngelingake nambahi kangenku soyo gedi nganti kepati-pati andaikan sayangku sak iki isih ono ning kene kita akan selalu memadu cinta bungah ing atiku, sedih ing atiku hanya dalam mimpi rino lan wengi moto iki angel diaremake mung lam-laman esem lan manismu kapan ku bertemu sak kedipan moto wes marem atiku andaikan sayangku sak iki isih ono ning kene kita akan selalu memadu cinta bungah ing atiku, sedih ing atiku hanya dalam mimpi rino lan wengi moto iki angel diaremake mung lam-laman esem lan manismu kapan ku bertemu sak kedipan moto wes marem atiku
    

Channel Title : eXoCAE

Views : 1479

Likes : 39

DisLikes : 2

Published Date : 2016-06-21T10:33:32.000Z

https://www.youtube.com/channel/UCDzAOYsKAh67C5I9QMi0diA https://www.youtube.com/channel/UCDzAOYsKAh67C5I9QMi0diA https://www.youtube.com/channel/UCDzAOYsKAh67C5I9QMi0diA
    

Channel Title : RKS channel

Views : 3242

Likes : 30

DisLikes : 0

Published Date : 2018-10-18T10:54:29.000Z

Lirik Lagu Kanggo Kowe Versi Jathilan - RKS CREW opo wes sak mestine aku kudu koyo ngene bebarengan karo kowe urip sak bendinone saben kepethuk kowe kondo yen kowe tresno aku percoyo ra ono wong wadon liyo aku nang kene, kowe sing ono nang kono aku tak kondo, mugo biso mbok tonpo saben ngabari kowe mesti loro ati aku ra ngerti mergo sopo sing njalani kowe lan aku wes sumpah ing janji ora bakal nggudo ati yo mung sawiji sing nang njero ati tresno iki yo mung kowe sing tak tresnani opo wes sak mestine aku kudu koyo ngene bebarengan karo kowe urip sak bendinone saben kepethuk kowe kondo yen kowe tresno aku percoyo ra ono wong wadon liyo   aku nang kene, kowe sing ono nang kono aku tak kondo, mugo biso mbok tonpo saben ngabari kowe mesti loro ati aku ra ngerti mergo sopo sing njalani kowe lan aku wes sumpah ing janji ora bakal nggudo ati yo mung sawiji sing nang njero ati tresno iki yo mung kowe sing tak tresnani kowe lan aku wes sumpah ing janji ora bakal nggudo ati yo mung sawiji sing nang njero ati tresno iki yo mung kowe sing tak tresnani
    

Channel Title : RKS channel

Views : 13771

Likes : 101

DisLikes : 7

Published Date : 2018-09-04T14:10:00.000Z

Lirik lagu Deen Assalam Nissa Sabyan. Killa hadzil ard mataqfii masahah Lau na'isibla samahah Winta'ayasna bahub Lau tadiqil ardi naskin kalli galb Killa hadzil ard mataqfii masahah Lau na'isibla samahah Winta'ayasna bahub Lau tadiqil ardi naskin kalli galb Abtahiyyah wabsalam Ansyaru ahlal kalam zainuddin yahtirom Abmahabbah wabtisam Ansyaru bainil anam hadahu din assalam Killa hadzil ard mataqfii masahah Lau na'isibla samahah Winta'ayasna bahub Lau tadiqil ardi naskin kalli galb Abtahiyyah wabsalam Ansyaru ahlal kalam zainuddin yahtirom Abmahabbah wabtisam Ansyaru bainil anam hadahu din assalam Din assalam Abtahiyyah wabsalam Ansyaru ahlal kalam zainuddin yahtirom Abmahabbah wabtisam Ansyaru bainil anam hadahu din assalam Abtahiyyah wabsalam Ansyaru ahlal kalam zainuddin yahtirom Abmahabbah wabtisam Ansyaru bainil anam hadahu din assalam Din assalam
    

Channel Title : RKS channel

Views : 9926

Likes : 59

DisLikes : 1

Published Date : 2018-09-09T09:51:39.000Z

Lirik Lagu Sawangen Versi Jathilan Campursari - RODAT KATRI SISWO opo aku kurang gati opo aku iki kurang sayang katone tresnomu ngambang katone atimu bimbang sing tak jaluk mung ngertine yen tresnoku mung karo kowe ora ono liyane ning atiku mung ono kowe haaa haaa haaa sawangen kae sawangen mbulan ra kiro ninggalno bumine sawangen kae sawangen lintang ra kiro ninggalno langite koyo gatiku ning kowe, koyo sayangku ning kowe selawase mung karo kowe opo aku kurang gati, opo aku iki kurang sayang katone tresnomu ngambang, katone atimu bimbang sing tak jaluk mung ngertine, yen tresnoku mung karo kowe ora ono liyane ning atiku mung ono kowe haaa haaa haaa sawangen kae sawangen, mbulan ra kiro ninggalno bumine sawangen kae sawangen, lintang ra kiro ninggalno langite koyo gatiku ning kowe, koyo sayangku ning kowe, selawase mung karo kowe sawangen kae sawangen, mbulan ra kiro ninggalno bumine sawangen kae sawangen, lintang ra kiro ninggalno langite koyo gatiku ning kowe, koyo sayangku ning kowe, selawase mung karo kowe koyo gatiku ning kowe, koyo sayangku ning kowe, selawase mung karo kowe
    

Channel Title : RKS channel

Views : 6661

Likes : 60

DisLikes : 3

Published Date : 2018-10-08T11:22:03.000Z

Lirik lagu Tembang Kangen Versi Jathilan - RKS CREW Wayah wengi udan grimis ra uwis-uwis  Banyu kang tumetes dadi saksi nggonku nangis  Wong sing tak tresnani tego ninggalake aku  Suwung jeroning uripku yen ora ono sliramu  Sumilire angin tansah ndudut kalbu  Roso kang tak empet agawe loro dadaku  Liwat tembang kangen mugo biso dadi tombo  Tombo kangen iki nandang wuyung rino wengi  Liwat tembang kangen aku titip tresno  Opo pancen sliramu uwis ora kroso  Liwat tembang kangen aku titip sayang  Tresnaku mring sliramu ora biso ilang  Opo lali opo pancen wis ra ngerti  Sak tenane aku mung tansah setyo ngenteni  Ngenteni baline endah manise esemmu  Liwat tembang kangen iki wujud katresnanku  Wayah wengi udan grimis ra uwis-uwis  Banyu kang tumetes dadi saksi nggonku nangis  Wong sing tak tresnani tego ninggalake aku  Suwung jeroning uripku yen ora ono sliramu  Sumilire angin tansah ndudut kalbu  Roso kang tak empet agawe loro dadaku  Liwat tembang kangen mugo biso dadi tombo  Tombo kangen iki nandang wuyung rino wengi  Liwat tembang kangen aku titip tresno  Opo pancen sliramu uwis ora kroso  Liwat tembang kangen aku titip sayang  Tresnaku mring sliramu ora biso ilang  Opo lali opo pancen wis ra ngerti  Sak tenane aku mung tansah setyo ngenteni  Ngenteni baline endah manise esemmu  Liwat tembang kangen iki wujud katresnanku
    

Channel Title : RKS CHANNEL

Views : 258

Likes : 27

DisLikes : 2

Published Date : 2017-09-30T07:22:51.000Z

Is Bimari Ke Kahi Aap Bhi To Shikar Nhi....Plz Like And Subscribe "RKS CHANNEL RAKESH KUMAR SRIVASTAVA" rkschannelsrakeshkumarsrivastava "rks channel rakesh kumar srivastava"
    

Channel Title : RKS channel

Views : 6819

Likes : 48

DisLikes : 0

Published Date : 2018-09-20T07:53:42.000Z

Lirik Lagu Ditinggal Rabi Versi Jathilan - RKS CREW --------------------&&&-------------------- atiku rasane loro nyawang kowe rabi ro wong liyo nangis getih eluhku, remuk ajur rosoku kowe tego ninggal aku opo iki wes dalane kudu pisah kelangan tresnane kudu kuat atiku, kudu kuat batinku senajan nyekso tresnoku mas opo kowe lali karo sumpah janjimu biyen bakal ngancani urip tekan matiku pancene kowe tego medot tali asmoro rabi karo wong liyo, mblenjani tresnoku nelongso atiku rasane loro, nyawang kowe rabi ro wong liyo nangis getih eluhku, remuk ajur rosoku, kowe tego ninggal aku opo iki wes dalane, kudu pisah kelangan tresnane kudu kuat atiku, kudu kuat batinku, senajan nyekso tresnoku mas opo kowe lali karo sumpah janjimu biyen bakal ngancani urip tekan matiku pancene kowe tego medot tali asmoro rabi karo wong liyo, mblenjani tresnoku nelongso mbiyen tak tandur pari, tukule suket teki wes kadung tak pacari malah ditinggal rabi kowe tego nglarani mblenjani janji suci neng ono kembange ilang, po tresno wani kelangan mas opo kowe lali karo sumpah janjimu biyen bakal ngancani urip tekan matiku
    

Channel Title : RKS TV

Views : 55

Likes : 2

DisLikes : 0

Published Date : 2018-10-12T06:17:17.000Z

subcribe my channel Bihar Board 12th Model Paper 2019 | Arts, Commerce & Science | Mithilanchal express
    

Channel Title : RKS channel

Views : 6760

Likes : 47

DisLikes : 2

Published Date : 2018-09-15T19:15:56.000Z

Lirik Lagu Gubug Asmoro Versi Jathilan - RKS CREW Yen liwat aku kelingan Gubug kae biyen tak ngo leren Neng cagak kebak tulisan Warno abang tondo isek prawan Jeneng e gubog asmoro Biyen kae tak ngo andum tresno Tanpo bantal tanpo kloso Bot abot e ketaman asmoro Gubug kae nyimpen wadi Wiwit biyen biyen tumeko sak iki Gubug kae kebak crito Wayah wengi nganti gagat rino Catetan sak jroning ati Datan luntur soyo merak ati Aku koe dadi garwo Mergo leren neng gubug asmoro
    

Channel Title : RKS channel

Views : 2634

Likes : 28

DisLikes : 1

Published Date : 2018-10-06T07:10:40.000Z

Lirik Lagu Nikah Siri Versi Jathilan - RKS CREW Pr: Dingaren tindak mriki mas, Nopo mboten salah margi Kabare sing tak tampi Sampeyan nggandeng putri Jare rondho anak siji Ndiko nikah siri- Lk: Sing sabar yen ngendiko dik Ojo mung waton sujono Kabare sing tok tompo Iku kabar ngoyoworo Durung-durung ojo duko Iku ra prayogo- Yen ora percoyo dik Aturku marang keng sliro Aku bakal prasopo Mugo enggal nemahi praloyo Pr: Yen sumpah, mandhi mas Akeh wong kang podo mati Pancen wis tak akoni Yen aku iki kurang gemati
    

Channel Title : RKS channel

Views : 3741

Likes : 35

DisLikes : 0

Published Date : 2018-09-27T10:50:44.000Z

Lirik Lagu Lungset Versi Jathilan - RKS CREW sun sembur esem iki masio tah udan njero ati nono wujude ulihe ngenteni lungset ati iki riko ngajaki pisahan sak temene isun salah paran welas ring ati wis sing nono liyo sulung tah sulung riko apuwo tau tah isun ngeliyo uwah roso ambi riko tau tah isun ngeloro tapi riko suloyo uwah janji lan roso riko ngajaki pisahan sak temene isun salah paran welas ring ati wis sing nono liyo sulung tah sulung riko apuwo tau tah isun ngeliyo uwah roso ambi riko tau tah isun ngeloro tapi riko suloyo uwah janji lan roso sepurane dung isun ngelarani riko uwah janji lan ati ngeliyo sepurane dung isun ninggalaken riko hang sun jaluk mung siji riko tetep wengi masio isun sing ono
    

Channel Title : RKS channel

Views : 1963

Likes : 27

DisLikes : 0

Published Date : 2018-10-28T10:24:17.000Z

Lirik Lagu Ojo Lamis Versi Jathilan - RKS CREW Ojo sok gampang janji wong manis yen to amung lamis Becik aluwung prasojo nimas ora agawe cuwo Tansah ngugemi tresnamu wingi jebul amung lamis koyo ngenteni thukuling jamur ing mongso ketigo Aku iki prasasat loro tan antuk jampi mbok ojo amung lamis kang uwis dadine banjur didis Akeh tulodo kang demen cidro Uripe rekoso milih sawiji ngendi kang suci tanggung biso mukti
    

Channel Title : RKS HACKING

Views : 31

Likes : 7

DisLikes : 0

Published Date : 2017-10-28T12:37:26.000Z

For hacking videos Subscribe my channel
    

Channel Title : Rks Team

Views : 51

Likes : 5

DisLikes : 0

Published Date : 2017-04-17T20:57:46.000Z

Voici la nouvelle Intro de cette nouvelle chaine. Pour ouvrir cette nouvelle chaine ou vous présente cette intro. Je vous invite aller voir la description pour en savoir plus sur la chaine/ CET IMPORTANT ;) // LIKE SI TU AIME CETTE INTRO//
    

Channel Title : Fifa Craft

Views : 312

Likes : 12

DisLikes : 2

Published Date : 2016-06-29T19:41:47.000Z

    

Channel Title : Allinonevid

Views : 313

Likes : 18

DisLikes : 2

Published Date : 2018-08-04T05:20:57.000Z

My new channel promotion | Allinonevid | RKS Production Friends maine ek new channel banaya, jiska naam RKS Production hai please aap log us channel ko SUBSCRIBE kare. #Dhanbad New channel ka link : https://www.youtube.com/channel/UCicTBei6PqtijM-gim8zNqg Follow us : Facebook : https://www.facebook.com/allinonevidshiv Instagram : https://www.instagram.com/shivprakash52 Song: Dj Quads - Summer Time (Vlog No Copyright Music) Music promoted by Vlog No Copyright Music. Video Link: https://youtu.be/DrzcnMQrLzU Thank you. Allinonevid
    

Channel Title : The Late Show with Stephen Colbert

Views : 52649

Likes : 773

DisLikes : 62

Published Date : 2018-04-14T07:35:00.000Z

The alternative/ameriana group plays a song from their album 'How to: Friend Love Freefall.' Subscribe To "The Late Show" Channel HERE: http://bit.ly/ColbertYouTube For more content from "The Late Show with Stephen Colbert", click HERE: http://bit.ly/1AKISnR Watch full episodes of "The Late Show" HERE: http://bit.ly/1Puei40 Like "The Late Show" on Facebook HERE: http://on.fb.me/1df139Y Follow "The Late Show" on Twitter HERE: http://bit.ly/1dMzZzG Follow "The Late Show" on Google+ HERE: http://bit.ly/1JlGgzw Follow "The Late Show" on Instagram HERE: http://bit.ly/29wfREj Follow "The Late Show" on Tumblr HERE: http://bit.ly/29DVvtR Watch The Late Show with Stephen Colbert weeknights at 11:35 PM ET/10:35 PM CT. Only on CBS. Get the CBS app for iPhone & iPad! Click HERE: http://bit.ly/12rLxge Get new episodes of shows you love across devices the next day, stream live TV, and watch full seasons of CBS fan favorites anytime, anywhere with CBS All Access. Try it free! http://bit.ly/1OQA29B --- The Late Show with Stephen Colbert is the premier late night talk show on CBS, airing at 11:35pm EST, streaming online via CBS All Access, and delivered to the International Space Station on a USB drive taped to a weather balloon. Every night, viewers can expect: Comedy, humor, funny moments, witty interviews, celebrities, famous people, movie stars, bits, humorous celebrities doing bits, funny celebs, big group photos of every star from Hollywood, even the reclusive ones, plus also jokes.
    

Channel Title : Youtube ke dons

Views : 18

Likes : 4

DisLikes : 0

Published Date : 2018-07-22T10:32:28.000Z

Thaaaaaanks for your support
    

Channel Title : Shanghai Rocksensor Automation Co.,Ltd.

Views : 22

Likes : 0

DisLikes : 0

Published Date : 2018-08-13T02:47:36.000Z

ROCKSENSOR (RKS) is specialized in the design and manufacture of industrial automation equipment, especially high accuracy pressure transmitter, mass flow meter, etc.
    

Channel Title : Kanae Channel

Views : 111877

Likes : 2570

DisLikes : 105

Published Date : 2018-07-26T14:52:03.000Z

初めまして!にじさんじゲーマーズ公式ライバーの叶(かなえ)です! 最初に概要欄を一読して頂けると幸いです。 スポンサー登録はこちら!https://goo.gl/TCreXz ----------------------------------------------------------------------------- ▼自己紹介▼ 突然天使の如く舞い降りてきた超癒し系男子。 そして猫のクッションを両手で抱っこしている。話し方もふわふわしている。 学生のように見えるが何をしているかは不明。 甘いボイスで、聞いているこちらの心が洗い流されるようなトークを繰り広げる。 (公式説明文引用) イラストレーター U助様 https://twitter.com/u_skeeep ボイス販売もしております! https://nijisanji.booth.pm/items/880362 Twitter https://twitter.com/Kanae_2434 YouTube https://www.youtube.com/channel/UCspv01oxUFf_MTSipURRhkA?sub_confirmation=1 OPENREC https://www.openrec.tv/user/23_kanae Twitch https://www.twitch.tv/kanae_2434 ----------------------------------------------------------------------------- ▼にじさんじ▼ バーチャルアイドルになって ライブ配信をする新感覚アニメアプリ。 たくさんのキャラクターが今、あなたの目の前に。 http://nijisanji.ichikara.co.jp/ ----------------------------------------------------------------------------- ▼注意▼ ※不適切な表現、公序良俗に反する言葉等の使用はやめましょう。  また、海外圏の方が困っている場合はわかる方のみ対応して頂けると幸いです。  間違っても困ってる人を茶化すような行為はやめてください。   「僕は誰かを傷付ける人を、好きにはなれないです。」   ※伝書鳩行為(○○さんから来た!○○さんが終わったので!○○さんがこう言ってる!) 等は、嫌う人が多数いるので控えましょう。  他の配信でも「叶から!」等はやめてください。 「そんなこと言わなくても、ちゃんとわかってますよ。」 ※コラボ中は身内ネタを控えましょう。 「僕と貴方だけの秘密ですよ。」 ----------------------------------------------------------------------------- ▼使用楽曲、提供等▼ BGM by 369 http://www.369musiq.com Wingless Seraph https://wingless-seraph.net/ PeriTune http://peritune.com/ 魔王魂 https://maoudamashii.jokersounds.com Music Provided by NoCopyrightSounds Itro & Tobu - Cloud 9 https://www.youtube.com/watch?v=VtKbiyyVZks Itro様 https://www.youtube.com/user/officialitro Tobu様 https://www.youtube.com/user/tobuofficial ロゴと配信画面は柊椋先生(https://twitter.com/hiiragiryo ) に提供して頂きました。 ----------------------------------------------------------------------------- ▼配信環境▼ ゲームPC▽ CPU   Core i7-7700K グラボ  GTX 1080Ti メモリ 16GB 周辺機器▽ モニター XL2546(240Hz) GL2460(60Hz/2枚) キーボード Logicool G213 マウス Logicool G403WL マウスパッド Logicool G440t キャプボ   AVerMedia C988 インターフェース RME Babyface pro ヘッドフォン SONY MDR-CD900ST マイク Neumann TLM103 使用ソフト▽ Xsplit Studio one Artist ----------------------------------------------------------------------------- 叶「うっ・・!頭が・・!」                            ??「ダメダヨ...」 Support the stream: https://streamlabs.com/kanaechannel
    

Channel Title : Rks Joy Official

Views : 31

Likes : 4

DisLikes : 1

Published Date : 2018-11-05T07:28:18.000Z

This The Officially Video of The Official Vhai বড়ভাই ... so subscribe My channel and Also Subscribe The Official Vhai বড়ভাই Channel ...link ..↓ https://www.youtube.com/channel/UCRbMvTUun_Ch7Q4hGB7D5qw cast ------- Rks Joy Mohammad Ali TanBir Yeasin Sepat Director -------------- TanBir Yeasin Sepat Like Comment Share
    

Channel Title : RKS live channel

Views : 10

Likes : 2

DisLikes : 0

Published Date : 2018-02-21T08:43:48.000Z

    

Channel Title : Kanae Channel

Views : 27941

Likes : 1142

DisLikes : 43

Published Date : 2018-07-05T07:31:57.000Z

初めまして!にじさんじゲーマーズ公式ライバーの叶(かなえ)です! 最初に概要欄を一読して頂けると幸いです! スポンサー登録はこちら!https://goo.gl/TCreXz ----------------------------------------------------------------------------- ▼自己紹介▼ 突然天使の如く舞い降りてきた超癒し系男子。 そして猫のクッションを両手で抱っこしている。話し方もふわふわしている。 学生のように見えるが何をしているかは不明。 甘いボイスで、聞いているこちらの心が洗い流されるようなトークを繰り広げる。 (公式説明文引用) イラストレーター U助様 https://twitter.com/u_skeeep ボイス販売もしております! https://nijisanji.booth.pm/items/880362 Twitter https://twitter.com/Kanae_2434 YouTube https://www.youtube.com/channel/UCspv01oxUFf_MTSipURRhkA?sub_confirmation=1 OPENREC https://www.openrec.tv/user/23_kanae Twitch https://www.twitch.tv/kanae_2434 ----------------------------------------------------------------------------- ▼にじさんじ▼ バーチャルアイドルになって ライブ配信をする新感覚アニメアプリ。 たくさんのキャラクターが今、あなたの目の前に。 http://nijisanji.ichikara.co.jp/ ----------------------------------------------------------------------------- ▼注意▼ ※不適切な表現、公序良俗に反する言葉等の使用はやめましょう。  また、海外圏の方が困っている場合はわかる方のみ対応して頂けると幸いです。  間違っても困ってる人を茶化すような行為はやめてください。   「僕は誰かを傷付ける人を、好きにはなれないです。」   ※伝書鳩行為(○○さんから来た!○○さんが終わったので!○○さんがこう言ってる!) 等は、嫌う人が多数いるので控えましょう。  他の配信でも「叶から!」等はやめてください。 「そんなこと言わなくても、ちゃんとわかってますよ。」 ※コラボ中は身内ネタを控えましょう。 「僕と貴方だけの秘密ですよ。」 ----------------------------------------------------------------------------- ▼使用楽曲、提供等▼ BGM by 369 http://www.369musiq.com Wingless Seraph https://wingless-seraph.net/ PeriTune http://peritune.com/ Music Provided by NoCopyrightSounds Itro & Tobu - Cloud 9 https://www.youtube.com/watch?v=VtKbiyyVZks Itro様 https://www.youtube.com/user/officialitro Tobu様 https://www.youtube.com/user/tobuofficial ロゴと配信画面は柊椋先生(https://twitter.com/hiiragiryo ) に提供して頂きました。 ----------------------------------------------------------------------------- ▼配信環境▼ ゲームPC▽ CPU   Core i7-7700K グラボ  GTX 1080Ti メモリ 16GB 周辺機器▽ モニター XL2546(240Hz) GL2460(60Hz/2枚) キーボード Logicool G213 マウス Logicool G403WL マウスパッド Logicool G440t キャプボ   AVerMedia C988 インターフェース RME Babyface pro ヘッドフォン SONY MDR-CD900ST マイク Neumann TLM103 使用ソフト▽ Xsplit Studio one Artist ----------------------------------------------------------------------------- 叶「うっ・・!頭が・・!」                            ??「ダメダヨ...」 Support the stream: https://streamlabs.com/kanaechannel
    

Channel Title : Kanae Channel

Views : 49513

Likes : 1655

DisLikes : 57

Published Date : 2018-06-21T15:12:54.000Z

初めまして!にじさんじゲーマーズ公式ライバーの叶(かなえ)です! 最初に概要欄を一読して頂けると幸いです! 静凛⇒https://www.youtube.com/channel/UC6oDys1BGgBsIC3WhG1BovQ 渋谷ハジメ⇒https://www.youtube.com/channel/UCeK9HFcRZoTrvqcUCtccMoQ スパチャは分配しないので、基本的に禁止です。 叶くんにしたいって方のみ大丈夫です!(お名前は呼べません!) スポンサー登録はこちら!https://goo.gl/TCreXz ----------------------------------------------------------------------------- ▼自己紹介▼ 突然天使の如く舞い降りてきた超癒し系男子。 そして猫のクッションを両手で抱っこしている。話し方もふわふわしている。 学生のように見えるが何をしているかは不明。 甘いボイスで、聞いているこちらの心が洗い流されるようなトークを繰り広げる。 (公式説明文引用) イラストレーター U助様 https://twitter.com/u_skeeep ボイス販売もしております! https://nijisanji.booth.pm/items/880362 Twitter https://twitter.com/Kanae_2434 YouTube https://www.youtube.com/channel/UCspv01oxUFf_MTSipURRhkA?sub_confirmation=1 OPENREC https://www.openrec.tv/user/23_kanae Twitch https://www.twitch.tv/kanae_2434 ----------------------------------------------------------------------------- ▼にじさんじ▼ バーチャルアイドルになって ライブ配信をする新感覚アニメアプリ。 たくさんのキャラクターが今、あなたの目の前に。 http://nijisanji.ichikara.co.jp/ ----------------------------------------------------------------------------- ▼注意▼ ※不適切な表現、公序良俗に反する言葉等の使用はやめましょう。  また、海外圏の方が困っている場合はわかる方のみ対応して頂けると幸いです。  間違っても困ってる人を茶化すような行為はやめてください。   「僕は誰かを傷付ける人を、好きにはなれないです。」   ※伝書鳩行為(○○さんから来た!○○さんが終わったので!○○さんがこう言ってる!) 等は、嫌う人が多数いるので控えましょう。  他の配信でも「叶から!」等はやめてください。 「そんなこと言わなくても、ちゃんとわかってますよ。」 ※コラボ中は身内ネタを控えましょう。 「僕と貴方だけの秘密ですよ。」 ----------------------------------------------------------------------------- ▼使用楽曲、提供等▼ BGM by 369 http://www.369musiq.com Wingless Seraph https://wingless-seraph.net/ PeriTune http://peritune.com/ Music Provided by NoCopyrightSounds Itro & Tobu - Cloud 9 https://www.youtube.com/watch?v=VtKbiyyVZks Itro様 https://www.youtube.com/user/officialitro Tobu様 https://www.youtube.com/user/tobuofficial ロゴと配信画面は柊椋先生(https://twitter.com/hiiragiryo ) に提供して頂きました。 ----------------------------------------------------------------------------- ▼配信環境▼ ゲームPC▽ CPU   Core i7-7700K グラボ  GTX 1080Ti メモリ 16GB 周辺機器▽ モニター XL2546(240Hz) GL2460(60Hz/2枚) キーボード Logicool G213 マウス Logicool G403WL マウスパッド Logicool G440t キャプボ   AVerMedia C988 インターフェース RME Babyface pro ヘッドフォン SONY MDR-CD900ST マイク Neumann TLM103 使用ソフト▽ Xsplit Studio one Artist ----------------------------------------------------------------------------- 叶「うっ・・!頭が・・!」                            ??「ダメダヨ...」 Support the stream: https://streamlabs.com/kanaechannel
    

Channel Title : Hope Channel Indonesia

Views : 975

Likes : 10

DisLikes : 0

Published Date : 2016-04-14T10:38:22.000Z

Rahasia Kebahagiaan Sejati "Kitab Matius" Triwulan 2 Pelajaran 2 "Khotbah Diatas Bukit" Narasumber : Pdt. Michael Palar Untuk Mendapatkan video terbaru dari kami : Subcribe channel kami : https://www.youtube.com/channel/UCTR1... Like Fanpage Kami : https://www.facebook.com/Hope-Channel... Follow Twitter Kami : https://twitter.com/HopeChannelIdTV Jika ada pertanyaan untuk didiskusikan, bisa tinggalkan komentar dibawah sini.
    

Channel Title : Kanae Channel

Views : 66889

Likes : 1980

DisLikes : 66

Published Date : 2018-06-07T07:27:35.000Z

初めまして!にじさんじゲーマーズ公式ライバーの叶(かなえ)です! 最初に概要欄を一読して頂けると幸いです。 静凛▶https://www.youtube.com/channel/UC6oDys1BGgBsIC3WhG1BovQ 渋谷ハジメ▶https://www.youtube.com/channel/UCeK9HFcRZoTrvqcUCtccMoQ?view_as=subscriber ----------------------------------------------------------------------------- ▼自己紹介▼ 突然天使の如く舞い降りてきた超癒し系男子。 そして猫のクッションを両手で抱っこしている。話し方もふわふわしている。 学生のように見えるが何をしているかは不明。 甘いボイスで、聞いているこちらの心が洗い流されるようなトークを繰り広げる。 (公式説明文引用) イラストレーター U助様 https://twitter.com/u_skeeep ボイス販売もしております! https://nijisanji.booth.pm/items/880362 Twitter https://twitter.com/Kanae_2434 YouTube https://www.youtube.com/channel/UCspv01oxUFf_MTSipURRhkA?sub_confirmation=1 OPENREC https://www.openrec.tv/user/23_kanae Twitch https://www.twitch.tv/kanae_2434 ----------------------------------------------------------------------------- ▼にじさんじ▼ バーチャルアイドルになって ライブ配信をする新感覚アニメアプリ。 たくさんのキャラクターが今、あなたの目の前に。 http://nijisanji.ichikara.co.jp/ ----------------------------------------------------------------------------- ▼注意▼ ※不適切な表現、公序良俗に反する言葉等の使用はやめましょう。  また、海外圏の方が困っている場合はわかる方のみ対応して頂けると幸いです。  間違っても困ってる人を茶化すような行為はやめてください。   「僕は誰かを傷付ける人を、好きにはなれないです。」   ※伝書鳩行為(○○さんから来た!○○さんが終わったので!○○さんがこう言ってる!) 等は、嫌う人が多数いるので控えましょう。  他の配信でも「叶から!」等はやめてください。 「そんなこと言わなくても、ちゃんとわかってますよ。」 ※コラボ中は身内ネタを控えましょう。 「僕と貴方だけの秘密ですよ。」 ----------------------------------------------------------------------------- ▼使用楽曲、提供等▼ BGM by 369 http://www.369musiq.com PeriTune http://peritune.com/ Music Provided by NoCopyrightSounds Itro & Tobu - Cloud 9 https://www.youtube.com/watch?v=VtKbiyyVZks Itro様 https://www.youtube.com/user/officialitro Tobu様 https://www.youtube.com/user/tobuofficial ロゴと配信画面は柊椋先生(https://twitter.com/hiiragiryo ) に提供して頂きました。 ----------------------------------------------------------------------------- ▼配信環境▼ ゲームPC▽ CPU   Core i7-7700K グラボ  GTX 1080Ti メモリ 16GB 周辺機器▽ モニター XL2546(240Hz) GL2460(60Hz/2枚) キーボード Logicool G213 マウス Logicool G403WL マウスパッド Logicool G440t キャプボ   AVerMedia C988 インターフェース RME Babyface pro ヘッドフォン SONY MDR-CD900ST マイク Neumann TLM103 使用ソフト▽ Xsplit Studio one Artist ----------------------------------------------------------------------------- 叶「うっ・・!頭が・・!」                            ??「ダメダヨ...」

YouAPI-2


Facebook Page Like Box ::