Tv Zone....!

About 20 results out of 1000000 (0.23 seconds)
    

Channel Title : Link Up TV | Music

Views : 88442

Likes : 6762

DisLikes : 67

Published Date : 2018-06-17T20:00:01.000Z

👉 SUBSCRIBE & ENABLE 🔔 for more: http://goo.gl/cBSDnP 📱 INSTALL our UK mixtapes APP for iOS & Android: http://splt.cc/lutv ➡️ Visit our website for the latest videos: http://splt.cc/thelinkup FACEBOOK: http://goo.gl/vDzP6 -- TWITTER: http://goo.gl/ZvbkK Browse Our Online Shop: http://goo.gl/IkVjZX - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - For enquiries visit our website or see email list below: Advertising Enquiries - advertising@linkuptv.co.uk Mixtape Promotion - mixtapes@linkuptv.co.uk Video Production - production@linkuptv.co.uk Upload your video to our YouTube Channel - http://goo.gl/rd1UTz Appear On Freestyle Show - freestyle@linkuptv.co.uk - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - If you believe this video breaches your copyright, please direct your DMCA related emails to enea@linkuptv.co.uk
    

Channel Title : ZONE TOONS

Views : 507618

Likes : 32958

DisLikes : 437

Published Date : 2018-04-17T00:44:14.000Z

On ZTV News, ZONE-tan, the mascot for ZONE-Archive responds to feedback and gives news updates for the website. Psychicpebbles: http://youtube.com/psychicpebbles Patreon: http://patreon.com/zone Twitch: http://twitch.tv/zonesama Merchandise: http://sharkrobot.com/zone ZONE-tan Adventures: https://tapas.io/series/Zone-Tan-Adventures Anime Abandon: http://youtube.com/bennettthesage Follow us on Twitter: ZONE-tan http://twitter.com/zone_tan ZONE http://twitter.com/z0ne Caxx http://twitter.com/oilfight Sage http://twitter.com/bennettthesage
    

Channel Title : KIDS ZONE TV

Views : 13353130

Likes : 21373

DisLikes : 10335

Published Date : 2017-10-06T06:43:29.000Z

HELLO! CHILDREN'S! watch and enjoy our video CAPTAIN AMERICA FINGER FAMILY and also Nursery Rhymes and more finger family rhymes With Lyrics FINGER FAMILY LYRICS: Daddy finger, daddy finger, where are you? Here I am, here I am. How do you do? Mommy finger, Mommy finger, where are you? Here I am, here I am. How do you do? Brother finger, Brother finger, where are you? Here I am, here I am. How do you do? Sister finger, Sister finger, where are you? Here I am, here I am. How do you do? Baby finger, Baby finger, where are you? Here I am, here I am. How do you do?
    

Channel Title : YDGDRACO

Views : 173

Likes : 14

DisLikes : 0

Published Date : 2018-06-18T15:13:26.000Z

REQUEST MY NEXT VIDEO: http://rcam.at/ydgdraco Reaction to (Zone 2) Kwengface - Behind Barz | Link Up TV (https://www.youtube.com/watch?v=HS7YK58go0E) Comment and chat: https://www.reaction.cam/v/3pCi58U4rWhYfAv5gxfdi Follow me on: Instagram: ydgdraco Snapchat: lashawn666 Twitter: ydgdraco
    

Channel Title : ChuChu TV Nursery Rhymes & Kids Songs

Views : 153870071

Likes : 114567

DisLikes : 75805

Published Date : 2014-10-17T20:11:15.000Z

Head, Shoulders, Knees & Toes | Popular Nursery Rhymes Collection for Kids 00:58 - Head, Shoulders, Knees & Toes 03:15 - Wheels on the Bus Go Round and Round 05:29 - Old MacDonald Had A Farm 07:50 - Baa Baa Black Sheep 10:26 - Abc Alphabet Song 13:13 - Phonics Song 17:17 - Numbers Song - Number Rhymes For Children 22:06 - Mary Had A Little Lamb 25:05 - BINGO Dog Song 28:13 - Five Little Monkeys Jumping On The Bed 30:58 - If You're Happy and You Know It 34:17 - Incy Wincy Spider 36:41 - Rain, Rain, Go Away 39:41 - Twinkle Twinkle Little Star 42:27 - Ten In The Bed Numbers Song 46:20 - End Subscribe Card ============================================ Music and Lyrics: Copyright 2016 ChuChu TV™ Studios Video: Copyright 2016 ChuChu TV™ Studios ============================================
    

Channel Title : LC롤리짠

Views : 15735

Likes : 150

DisLikes : 16

Published Date : 2014-12-11T11:52:57.000Z

원곡-레드존 원본-달라졌어요 및 잡다한 소스들 제목만 티비존임
    

Channel Title : ChuChu TV Nursery Rhymes & Kids Songs

Views : 24851227

Likes : 39777

DisLikes : 24383

Published Date : 2016-11-02T17:58:08.000Z

ChuChu TV Rhymes Zone Playlist: Johny Johny Yes Papa Wheels On The bus - New York City Tour Lets Play in the Park Five Little Monkeys Jumping On The Bed - Robots Five Little Fingers Body Parts Song Numbers Song 1-20 Sea Otter Song Panda Finger Family Ding Dong Bell PussyCat PussyCat Wheels On The Bus - London City Tour The Spirit Of Christmas Song
    

Channel Title : RTV KLAN

Views : 143323

Likes : 905

DisLikes : 111

Published Date : 2018-06-16T11:19:31.000Z

Facebook: https://www.facebook.com/tvklan Emision LIVE nga Arian Cani ne KLANHD & TVKLAN Xhon Alite, ish-mafiozi shqiptaro-amerikan ka dhënë një intervistë ekskluzive në emisionin “Zonë e Lirë” në Tv Klan. Alite, ish-mafiozi i familjes së famshme mafioze Gambino në SHBA në vitet ’80-’90, thotë se nesër do të shkojë në Gjirokastër, në vendin e tij të origjinës. Në lagjen e vjetër “Dunavat” ka jetuar gjyshi i tij Ali, i cili më pas emigroi në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Arian Çani e ka pyetur Xhon Alite nëse njeh gangsterë shqiptarë, dhe këtu i ka përmendur “Babalen”, personazhin e famshëm në audio-përgjimin e Partisë Demokratike. Arian Çani: Sa herë ke ardhur në Shqipëri dhe a je fshehur këtu kur të kërkonte Interpol? Xhon Alite: Kam qenë këtu. Akoma më kërkojnë ata, por vetëm për kafe. Arian Çani: A ke dëgjuar për personazhe shqiptare të krimit dhe a të thotë gjë emri Babale? Xhon Alite: Nuk e kam dëgjuar dhe nuk e di për çfarë bëhet fjalë. Arian Çani: A ke shkuar në Gjirokastër duke qenë se ke origjinën? Është gjirokastriti i parë gangster… Xhon Alite: Do iki nesër në Gjirokastër. Kam shpenzuar shumë para dhe do t’i ndryshoj imazhin gjirokastritëve… Arian Çani: Në cfarë lagje ka jetuar gjyshi jot? Xhon Alite: Ka jetuar lart në kodër, por nuk e di emrin e lagjes. Arian Çani: Mos është Dunavati? Xhon Alite: Po, aty mendoj!
    

Channel Title : RTV KLAN

Views : 147091

Likes :

DisLikes :

Published Date : 2018-06-15T21:56:03.000Z

    

Channel Title : BusinessWire

Views : 8

Likes :

DisLikes :

Published Date : 2018-06-18T13:22:50.000Z

Pro Guitar Lessons TV https://www.businesswire.com/news/home/20180618005229/en/Zone%C2%B7tv%E2%84%A2-SVODs-Pro-Guitar-Lessons-TV-Stephen%E2%80%99s
    

Channel Title : BusinessWire

Views : 3

Likes :

DisLikes :

Published Date : 2018-06-18T13:20:32.000Z

Stephen's Drum Shed https://www.businesswire.com/news/home/20180618005229/en/Zone%C2%B7tv%E2%84%A2-SVODs-Pro-Guitar-Lessons-TV-Stephen%E2%80%99s
    

Channel Title : RTV KLAN

Views : 70432

Likes :

DisLikes :

Published Date : 2018-06-15T20:36:02.000Z

Xhon Alite, ish-mafiozi shqiptaro-amerikan ka dhënë një intervistë ekskluzive në emisionin "Zonë e Lirë" në Tv Klan. Alite, ish-mafiozi i familjes së famshme mafioze Gambino në SHBA në vitet '80-'90, thotë se nesër do të shkojë në Gjirokastër, në vendin e tij të origjinës. Në lagjen e vjetër "Dunavat" ka jetuar gjyshi i tij Ali, i cili më pas emigroi në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Arian Çani e ka pyetur Xhon Alite nëse njeh gangsterë shqiptarë, dhe këtu i ka përmendur "Babalen", personazhin e famshëm në audio-përgjimin e Partisë Demokratike.
    

Channel Title : Link Up TV | Music

Views : 1296777

Likes : 12602

DisLikes : 263

Published Date : 2017-11-21T22:00:00.000Z

Prod By Sapphire ► SUBSCRIBE to our channel to get the latest videos straight to your homepage: http://goo.gl/cBSDnP *** ► INSTALL our UK mixtapes APP for iOS & Android: http://splt.cc/lutv ► Visit our website for the latest videos: http://splt.cc/thelinkup FACEBOOK: http://goo.gl/vDzP6 -- TWITTER: http://goo.gl/ZvbkK Browse Our Online Shop: http://goo.gl/IkVjZX - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - For enquiries visit our website or see email list below: Advertising Enquiries - advertising@linkuptv.co.uk Mixtape Promotion - mixtapes@linkuptv.co.uk Video Production - production@linkuptv.co.uk Upload your video to our YouTube Channel - http://goo.gl/rd1UTz Appear On Freestyle Show - freestyle@linkuptv.co.uk - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - If you believe this video breaches your copyright, please direct your DMCA related emails to enea@linkuptv.co.uk
    

Channel Title : ChuChu TV Nursery Rhymes & Kids Songs

Views : 12689371

Likes : 13833

DisLikes : 8338

Published Date : 2016-10-01T17:07:44.000Z

ChuChu TV Rhymes Zone List The Finger Family Song Wake Up Song Brush your teeth song Lion Finger Family Song Wheels On the Bus - Jungle Safari Lion Finger Family Hippo Finger Family Hickory Dickory Dock Here we go around the mulberry bush Five Little Monkeys Elephant Finger Family Giraffe Finger Family Blue Whale Song
    

Channel Title : Link Up TV | Music

Views : 24027

Likes : 3975

DisLikes : 23

Published Date : 2018-06-12T17:30:01.000Z

👉 SUBSCRIBE & ENABLE 🔔 for more: http://goo.gl/cBSDnP 📱 INSTALL our UK mixtapes APP for iOS & Android: http://splt.cc/lutv ➡️ Visit our website for the latest videos: http://splt.cc/thelinkup FACEBOOK: http://goo.gl/vDzP6 -- TWITTER: http://goo.gl/ZvbkK Browse Our Online Shop: http://goo.gl/IkVjZX - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - For enquiries visit our website or see email list below: Advertising Enquiries - advertising@linkuptv.co.uk Mixtape Promotion - mixtapes@linkuptv.co.uk Video Production - production@linkuptv.co.uk Upload your video to our YouTube Channel - http://goo.gl/rd1UTz Appear On Freestyle Show - freestyle@linkuptv.co.uk - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - If you believe this video breaches your copyright, please direct your DMCA related emails to enea@linkuptv.co.uk
    

Channel Title : 30Shine TV

Views : 35240

Likes : 846

DisLikes : 20

Published Date : 2018-06-15T13:00:01.000Z

Từ Bạn Thân trở thành Người Yêu được không? | Lột Xác Tập 19 - Mùa 2 | 30Shine TV Đăng ký kênh để xem thêm những video mới nhất từ 30Shine TV Suscribe tại đây : https://goo.gl/WtQNEu Shine Combo hoàn toàn mới, nâng cấp bước Chăm sóc da mặt bằng công nghệ cao (Hút mụn & xịt tinh chất dưỡng hoa hồng). Chỉ với 100k quy trình 7 bước phục vụ đỉnh cao độc quyền tại 30Shine - chuỗi salon chuyên nam lớn nhất Việt Nam: 1. Rửa mặt - Massage 2. Chăm sóc da mặt bằng công nghệ cao 3. Gội đầu thư giãn 4. Tư vấn kiểu tóc 5. Tạo kiểu tóc thời trang 6. Cạo mặt , gội xả sạch 7. Vuốt Sáp/Gôm tạo kiểu cao cấp Đặt chỗ ngay tại: 30Shine.com —————————— Chuỗi cắt tóc nam 30Shine: HN: ➢ 163 Hàng Bông, Hoàn Kiếm ➢ 382 Nguyễn Trãi, Thanh Xuân - Hotline: 090.468.2030 ➢ 82 Trần Đại Nghĩa, Hai Bà Trưng - Hotline: 0906 206 804 ➢ 346 Khâm Thiên, Đống Đa - Hotline: 0947 602 605 ➢ 235 Đội Cấn, Ba Đình - Hotline: 0888 684 235 ➢ 702 Đường Láng, Đống Đa - Hotline: 088 822 87 02 ➢ 295 Đê La Thành, Đống Đa - Hotline: 0936 070 428 ➢ 36 Trần Quốc Hoàn, Cầu Giấy - Hotline: 090 212 57 20 HCM: ➢ 136 Hùng Vương, P2, Q10- Hotline: 0917.269.810 ➢ 767 Lạc Long Quân, Q. Tân Bình - Hotline: 0917.767.482 ➢ 8 Châu Văn Liêm, P10, Q5 - Hotline: 0902.125.730 ➢ 12 Lê Đức Thọ, Q. Gò Vấp - Hotline: 0918.840.050 ➢ 60 Lê Văn Thọ, P.11, Q. Gò Vấp - Hotline: 0938.417.260 ➢ 04 Trần Quang Khải, P. Tân Định, Q1 - Hotline: 0936.222.814 ➢ 36 Phan Huy Ích, P14, Q. Tân Bình - Hotline: 0936.330.230 ➢ 758 Âu Cơ, P14, Q. Tân Bình ➢ 909 Hậu Giang, P11, Q6 ✆ Giờ làm việc: 8h00 - 21h30
    

Channel Title : xThePrivate

Views : 313804

Likes : 393

DisLikes : 57

Published Date : 2011-12-08T16:42:45.000Z

    

Channel Title : RTV KLAN

Views : 109256

Likes : 216

DisLikes : 96

Published Date : 2018-06-15T23:03:41.000Z

Facebook: https://www.facebook.com/tvklan Emision LIVE nga Arian Cani ne KLANHD & TVKLAN
    

Channel Title : Gameaholix TV

Views : 166321

Likes : 19318

DisLikes : 290

Published Date : 2018-05-27T12:01:50.000Z

In diesem Guide geht es um die Zone in Fortnite Battle Royale. Wie schnell bewegt sich ein Spieler? Wie schnell schrumpft die Zone? Gibt es eine Regel an der mit erkennen kann, dass man es rechtzeitig in die Zone schafft? Hier wird Dir geholfen! Viel Spaß! Sende Gameplay-Szenen an: gax.fabian532@gmail.com ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ • Wichtige Links! • ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ • Zum Live-Stream • ► http://www.twitch.tv/gameaholixTV • Aktueller Streaming-Plan • ►http://www.gameaholix.tv/streamdates/ • Der große Community Discord-Server • ► http://discord.gameaholix.de [Browser-Link] • WIR SUCHEN VERSTÄRKUNG • Cutter | Streamer | Mods | Produktionsleitung | Organisator | Techniker ► INFOS: http://gameaholix.tv/teamwork/ ► VIDEO: https://youtu.be/CUWPYNnA6Qs ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ • Wir sind GameaholixTV! • ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ Wir sind eine Gaming Community auf Twitch und YouTube. Qualität, Witz und Lebensfreude zeichnet unseren Content aus. Egal woher Du kommst, egal was Du machst, egal wie alt Du bist. Als Gamerin, oder Gamer bist Du bei Gameaholix immer willkommen! • Was wir machen • Wir organisieren Events, unterhalten Dich auf Twitch und YouTube und als Hosts im eSport. Wir sehen Gaming als Kultur & Lifestyle und verstehen uns als Gaming-Botschafter. • Die Köpfe von GameaholixTV sind • Gründer: ► Beneos [Ben] ► Uriel [Björn] ► Valle [Valle] ► Victo [Malte] Content Creator: ► Fabian ► Fuzion [Amar] ► Nils [Crazy] ► RacCoOnLizzy [Lizzy] Supporter: ► Cuality [Jan] ► Eli ► Gunshot [Matthias] ► Tanatos [René] ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ • Social Media & Contact! • ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ • News & Infos • ► Facebook ► https://www.facebook.com/gameaholixtv ► Twitter ► https://twitter.com/GameAholiXTV • Business & Bewerbungen • ► Mail ► beneos@gameaholix.tv ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ • Rechtliches! • ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ Achtung: Dieses Video könnte spuren von Ironie enthalten! Für das gezeigte Videomaterial liegt i.d.R. eine Duldungserklärung (Zur Verwendung des Spielmaterials) des Publishers bzw. des Entwicklers vor. Ein Impressum finden Sie unter • Verwendetes Audio-Material • - Epidemic Sound (http://www.epidemicsound.com) - Outro: SPOOKY SCARY SKELETON (Trap Remix) https://www.youtube.com/watch?v=NIpns4R9Ep4 - SpongeBob Trap Remix (TheKrustyKrab) [TheRakeHornPipe] [ORIGINAL] - • Verwendetes Video-Material • - defitube.com - coub.com
    

Channel Title : RTV KLAN

Views : 589713

Likes : 2713

DisLikes : 687

Published Date : 2018-06-02T11:51:40.000Z

Facebook: https://www.facebook.com/tvklan Emision LIVE nga Arian Cani ne KLANHD & TVKLAN
    

Channel Title : RTV KLAN

Views : 16471

Likes : 45

DisLikes : 10

Published Date : 2018-06-16T11:07:17.000Z

Facebook: https://www.facebook.com/tvklan Emision LIVE nga Arian Cani ne KLANHD & TVKLAN
    

Channel Title : RTV KLAN

Views : 59332

Likes :

DisLikes :

Published Date : 2018-06-15T21:59:02.000Z

    

Channel Title : ParanormalZoneTV - Do You Believe Web Series

Views : 742

Likes : 64

DisLikes : 1

Published Date : 2018-04-25T03:55:57.000Z

Live Broadcast Test for Live Stream TV - Paranormal Zone TV
    

Channel Title : RTV KLAN

Views : 31996

Likes :

DisLikes :

Published Date : 2018-06-15T20:50:59.000Z

Ish-mafiozi shqiptaro-amerikan nuk i ka harruar kurrë rrënjët e tij. Xhon Alite, me origjinë nga Gjirokastra, ka qenë pjesë e familjes mafioze amerikane Gambino në SHBA në vitet '80-'90. Sonte ai ishte i ftuar në emisionin "Zonë e Lirë" në Tv Klan për të folur për të kaluarën e tij. Ish-mafiozi i famshëm ka treguar trupin e mbushur me tatuazhe. Në anën e majtë, pranë zemrës ka tatuazh flamurin shqiptar. Të njëjtin simbol e ka edhe në dorë. /tvklan.al
    

Channel Title : TTV Urdu

Views : 2

Likes : 0

DisLikes : 0

Published Date : 2018-06-18T17:27:00.000Z

Hyderabad CP Anjani Kumar Inaugurated CC Cameras at North Zone | T TV
    

Channel Title : TTV Urdu

Views : 5

Likes : 1

DisLikes : 0

Published Date : 2018-06-18T17:28:04.000Z

31 Illegal Financiers taken into Custody by South Zone | Hyderabad | T TV
    

Channel Title : The_ Dolanater

Views : 152747

Likes : 5131

DisLikes : 102

Published Date : 2017-06-18T00:37:04.000Z

Okay then...
    

Channel Title : AVS Forum

Views : 37047

Likes : 82

DisLikes : 6

Published Date : 2014-08-29T15:09:41.000Z

For more from AVS Forum on YouTube: https://www.youtube.com/user/AVSforumvideos?sub_confirmation=1 Facebook - https://www.facebook.com/AVSforum.news/ Twitter - https://twitter.com/AVSforum Web - http://www.avsforum.com Subscribe to AVSForum's newsletter: http://emails.avsforum.com/newsletter-signup/
    

Channel Title : Quinsha Network

Views : 8824019

Likes : 14015

DisLikes : 9422

Published Date : 2014-11-10T07:07:01.000Z

Quinsha Favorites Video: Nursery Rhymes Collection for Kids Head, Shoulders, Knees and Toes [ChuChu TV - Rhymes Zone] Original video: https://www.youtube.com/watch?v=hNcSKJQfrfM
    

Channel Title : 문화유산채널K-HERITAGE

Views : 2142

Likes : 16

DisLikes : 0

Published Date : 2010-07-02T09:56:38.000Z

Soswaewon - One of the best known garden villas of the Choseon era. Its architecture and landscaping reflected the character and ideas of its owner by following the laws of nature.
    

Channel Title : timandbarrytv

Views : 62881

Likes : 1295

DisLikes : 26

Published Date : 2018-02-07T15:40:12.000Z

Sign up here to see new Tim & Barry Tv's every Wednesdays exclusively before their Youtube release - http://bit.ly/TimAndBarryFreestyles Click here to subscribe - http://bit.ly/SubTimAndBarry For all things Tim & Barry, Just Jam, Beat This & More - http://DontWatchThat.Tv Facebook Tim & Barry - http://bit.ly/TimAndBarryFacebook Just Jam - http://bit.ly/JustJamFB Dont Watch That - http://bit.ly/DWTTVFacebook Twitter Tim & Barry - http://bit.ly/TImAndBarryTwitter Just Jam - http://bit.ly/JustJamLiveTwitter Dont Watch That - http://bit.ly/DWTTVTwitter Instagram Tim & Barry - http://bit.ly/TimAndBarryInstagram Just Jam - http://bit.ly/JustJamLiveInsta
    

Channel Title : ZONE FAMILY

Views : 2329

Likes : 2

DisLikes : 2

Published Date : 2017-07-09T10:02:27.000Z

大爆発 NO.1(だいばくはつ ナンバーワン)/ZONE #DaibakuhatsuNO.1 作詞:和田勝彦 作曲:和田克比古 編曲:彦摩呂 「大爆発 NO.1」(だいばくはつ ナンバーワン)は、ZONEのメジャー・デビュー2枚目のシングル 2008年放送のテレビアニメ『今日の5の2』のエンディングテーマとしてFriendsがカバーし2009年1月7日発売のアルバム『BEST FRIENDS』に収録されている。 私立恵比寿中学がカバーしており、インディーズシングル「朝のチャイムがなりました!」(2010年2月14日)に収録されている。
    

Channel Title : 삼성전자 뉴스룸 [Samsung Newsroom]

Views : 36469

Likes : 73

DisLikes : 2

Published Date : 2016-01-07T03:35:13.000Z

Samsung’s Modular display technology allows multiple displays to be connected in a variety of ways. The transformable TV changes shape to create different aspect ratios, while many displays were combined to create a 170-inch SUHD TV. "For more information, please see: https://news.samsung.com/global/samsung-electronics-unveils-concept-of-tvs-future-at-ces-2016"
    

Channel Title : Ambient Zone TV

Views : 412

Likes : 11

DisLikes : 0

Published Date : 2018-02-09T12:06:10.000Z

*** MAKING AMBIENT HAPPEN *** Welcome to Ambient Zone TV. Dedicated to the genre. Ambient & Electronic Entertainment on YouTube! Music videos, behind the scenes, documentaries, album reviews and more. Music Video / Documentary / Footage submission and contact: TV@ambient.zone Check out the Ambient Zone website: http://www.ambient.zone Support the Ambient Zone on Pateon: https://www.patreon.com/ambientzone Questions: let us know by leaving comments. *** TRAILER MUSIC *** Pete Namlook & Lorenzo Montana - Labyrinth Path 1. From the album: Labyrinth I. Buy online: http://bit.ly/2sg1o94 R.I.P. Peter Kuhlmann, aka Pete Namlook (1960-2012) ~
    

Channel Title : PAPApinball

Views : 1866

Likes : 27

DisLikes : 1

Published Date : 2018-02-27T03:44:10.000Z

papa.org replayfx.org
    

Channel Title : RTV KLAN

Views : 381769

Likes : 680

DisLikes : 639

Published Date : 2018-04-27T22:44:48.000Z

Facebook: https://www.facebook.com/tvklan Emision LIVE nga Arian Cani ne KLANHD & TVKLAN
    

Channel Title : 삼성전자 뉴스룸 [Samsung Newsroom]

Views : 38496

Likes : 48

DisLikes : 22

Published Date : 2016-01-08T03:59:54.000Z

A 360-degree video of Samsung's Future TV exhibit, which shows how Modular display technology can connect multiple displays in a variety of ways. The transformable TV changes shape to create different aspect ratios, while many displays were combined to create a 170-inch SUHD TV. "For more information, please see: https://news.samsung.com/global/samsung-electronics-unveils-concept-of-tvs-future-at-ces-2016" * We recommend the Youtube app when viewing 360˚ videos on mobile devices.
    

Channel Title : Dave’s TV Zone

Views : 680

Likes : 5

DisLikes : 0

Published Date : 2013-06-17T00:36:43.000Z

Welcome to Dave's TV Zone, a YouTube channel where you will find the finest bands and acts that the Ann Arbor Summer Festival has to offer, with always something extra thrown in to delight and tickle your fancy.
    

Channel Title : spiegeltv

Views : 57362

Likes : 664

DisLikes : 71

Published Date : 2018-06-14T14:33:04.000Z

Hunderttausende Sicherheitskräfte, Straßensperren, Überwachungskameras - für eine reibungslose WM gibt Russland Milliarden aus. Was bedeuten die Maßnahmen für den Alltag der Menschen? Aus der Moskauer "Sicherheitszone" berichten Fabian Pieper und Thies Schnack. Hier gibt es weitere Infos: http://www.spiegel.de/sport/fussball/wm2018/
    

Channel Title : RTV KLAN

Views : 36370

Likes :

DisLikes :

Published Date : 2018-06-15T21:57:51.000Z

    

Channel Title : PÖFF

Views : 6396

Likes : 20

DisLikes : 1

Published Date : 2017-11-18T20:45:37.000Z

TALLINN BLACK NIGHTS FILM FESTIVAL TV Beats http://bit.ly/PÖFF21TVBeats Chernobyl 2. Exclusion Zone by director Pavel Kostomarov, Russia, 2017
    

Channel Title : RTV KLAN

Views : 134312

Likes :

DisLikes :

Published Date : 2018-06-08T20:18:03.000Z

Reperi G-Wizze ishte i ftuari i parë i emisionit “Zonë e Lirë”. Ai kishte ardhur për të promovuar klipin e tij të ri “24 orë” dhe edhe disa mesazhe të koduara. Bazuar në historinë e tij të cilën drejtuesi i emisionit e ndau me të gjithë, reperi linte të kuptohej se i drejtohej Noizyt. “Ne bënim muzikë dhe bashkë me ne bënin muzikë dhe shumë “reperë” të tjerë që sot në Shqipëri janë të sukseshëm falë nesh dhe lekëve tona. Dikur i kemi mbajtur me bukë, por ata kanë tradhtuar shokët tanë duke i lënë në burg pasi kanë bashkëpunuar me policinë. Edhe sot ky pjeshka i Durrësit me buzë të trasha bën si pjeshkë”, tha reperi. I pyetur nga drejtuesi i emisionit Arian Çani nëse mesazhi i tij i drejtohet Noizyt, G-Wizze nuk pranoi të përmendë emra teksa tha se nuk është në emision për t’i bërë reklamë të tjerëve. “Nuk jam këtu për të promovuar këngëtarë. Ata e kuptojnë se kush janë”, tha G-Wizze. Por në këngën e tij ai ironizon gjithashtu me një pjesë teksti nga këngët e Noizyt “100 kile”. Ai tregoi se ka vetëm pak muaj që është kthyer në Shqipëri pasi ka vuajtur dënimin me burg për drogë në Angli dhe zbuloi se tekstin e këngës e ka shkruar gjatë periudhës që vuante dënimin.
    

Channel Title : RTV KLAN

Views : 23845

Likes :

DisLikes :

Published Date : 2018-06-15T20:09:30.000Z

Këngëtari Kastro Zizo ishte i ftuari i radhës në emisionin “Zonë e Lirë” për të promovuar klipin e tij të ri “Kënga e çajit”, bashkëpinim me Tsunami. Gjatë emisionit drejtuesi Arian Çani pyeti këngëtarin nëse i është futur biznesit dhe nëse ka fermë lopësh. Këngëtari tha se ende nuk i ka 35 lopë, por biznesi është në rrugë të mbarë. Arian Çani: Nuk e kam imagjinuar se do mereshe me biznesin e qumështit. Kam marë vesh se ke rreth 30-35 lopë në Pezë dhe të duhen edhe disa frigoriferë që të mbash qumështin e freskët dhe pastaj do fillosh ta shesësh. Kastro Zizo: Ferma ende nuk është bërë, 35 lopët ende nuk janë. Blegtoria dhe bujqësia në këtë vend janë e ardhmja. Njerëzit duan të vijnë të gjithë në qytetet e mëdha, por çfarë do bëjnë? Arian Çani: Po është thjeshtë projekt ide? Kastro Zizo: Le të themi që është në rrugën e mbarë, unë jam marë dikur edhe me biznesin e deleve në malin e Tomorrit, kam patur rreth 200 kokë dele. Para disa vitesh jam marë me to”.
    

Channel Title : 문화유산채널K-HERITAGE

Views : 3450

Likes : 23

DisLikes : 0

Published Date : 2010-07-08T15:53:58.000Z

궁궐 속 여인의 공간(경복궁) 경복궁 가장 깊숙한 곳에 자리한 교태전과 자경전. 아기자기한 후원과 문양 고운 꽃 담장에는 만백성의 어머니로 평생을 궐 안에서 지내야 했던 왕실 여인들을 위한 소박한 배려가 담겨 있다. Women's Quarters in the Royal Palace(GyeongbokgungPalace) Gyotaejeon and Jagyeongjeon Halls located in the innermost area of Gyeongbokgung Palace. The small yet elegant rear garden and flower-patterned walls contain various heart-warming features for royal court women who were confined within the palace walls for their entire life as "mothers" of the state.
    

Channel Title : Talent Recap

Views : 1134010

Likes : 8240

DisLikes : 354

Published Date : 2016-09-07T02:04:10.000Z

Full Segment | America’s Got Talent Season 11 | Semi-finals 2 | The Live Shows | Episode 20

YouAPI-1


Facebook Page Like Box ::